Zehir tacirlerine şafak baskını

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kartal genelinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Zehir tacirlerine şafak baskını
Zehir tacirlerine şafak baskını
GİRİŞ 07.08.2014 08:20 GÜNCELLEME 07.08.2014 08:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ekiplerince Kartal genelinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Kartal genelinde düzenlenen uyuşturucu operasyonuna Narkotik Şube Müdürlüğü ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yanı sıra Motorize Polis Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerde destek verdi. 20 farklı adrese düzenlenen operasyona yaklaşık 500 polis memuru katılırken polis helikopteri de havadan destek verdi. Eş zamanlı olarak girilen adreslerde uyuşturucu madde aranırken şüpheli şahıslar üzerine çalışma yapıldı.

Yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şahısların olduğu ifade edilirken çok miktarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Herkes işini yapsın Mevkiler önce Allah’a sonra Devlet-i Aliyye’ye karşı sorumluluktur. Kanuni Sultan Süleyman Han.. ,,Kimse Yeni ve Tam Bağımsız Büyük Türkiye,ye operasyon çekemez, herkes bilsin,ki Bu vatan herkesi affeder amma VATAN HAİNLERİNİ, asla,ama asla, Bre Hasancan, devletin işi görmezden gelmek değildir. Elbet zulmedenler saptanıp cezasını çekecektir. Kanuni Sultan Süleyman Han,,
    Cevapla
  • Mustafa Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun polisime. Kartalda yaşayan bir birey olarak son zamanlarda rahat huzur kalmamıştı. Geçtiğimiz günlerde 1 polis şehit oldu. Bu sabah havada tur atan polis helikopterini görünce anladım ve vatansever polislerle gururlandım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!