Van'da hain pusu: 1 şehit, 1 yaralı

Van'ın Saray ilçesinde pusu kuran teröristlerin açtığı ateş sonucu 1 teğmen şehit oldu, 1 er yaralandı.

Van'da hain pusu: 1 şehit, 1 yaralı
Van'da hain pusu: 1 şehit, 1 yaralı
GİRİŞ 20.08.2014 01:06 GÜNCELLEME 20.08.2014 02:02
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Saray ilçesi Türkiye-İran sınır hattında kaçakçılıkla mücadele faaliyeti kapsamında devriye görevi yapan Yamanyurt Hudut Karakol Komutanlığına bağlı askeri time, gece saatlerinde bir grup terör örgütü PKK üyesince pusu kuruldu.

Teröristlerin uzun namlulu silahlarla açtığı ateşte 1 teğmen şehit oldu, 1 er yaralandı.

Teröristlerin, gecenin karanlığından yararlanarak kaçtığı bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • nur dülger 9 yıl önce Şikayet Et
    pkk,kürtler ve özgürlük. şimdi pkkya destek veren kürtler gerçekten pkk nın kürt haklarını ve özgürlüğünü savunduğuna inanıyormu? yıllardır kürtlere baskı yaptı diye yakınılan milliyetçi unsurlardan ne farkı var pkk nın ?pkk için kürt sadece pkk ya koşulsuz ve sorgusuz destek veren değilmidir? pkk nın komuta kademesinde en fazla ermeni kökenliler ve yezidiler vardır vede aleviler . sünni kürt gençleri örgütün içinde ne kadar fedakarlık yapsada, soru sorma hakkı yoktur !sorgulama hakkı yoktur ! bunu yaparsa işkence ile infaz kaçınılmazdır. kürtler on yıllardır istedikleri partiye oy verme özgürlüğüne sahip olamadılar. evlerine gelen bir tehdit mektubu yasa silahlı bir kaç adam zaten kime vereceklerine karar! verir .bu örgüt mü kürtler in özgürlüğü ve hakları için savaşıyor.bu örgüt kürtleri sadece köle olarak kullanıyor..
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    Hangi Kurt un hangi hakkini savunuyorsunuz?. Turk Kurt Alevi her kesimden herkeze soruyorum..Bir Kurt kardesim doguda batida herhangi bi okula gidip okuyabiliyor mudur? peki herhangi bir is yerinde is bulabiliyormudur? ozaman siz kan emici siyasiler artik yeter..o koltuk sevdaniz yok mu, o koltuklar sizin biryerinize girsin..
    Cevapla
  • Gürhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayın kürt halkıyla alakası yok. Tamamen israil diiyorum. Bu tetikçiler de kürt falan değil ermeni,mossat,cia, iran, rusya ve avrupa yanş kısacası biz dünya ile savaşıyoruz. İşte bu yüzden kıyamet çok güzel
    Cevapla
  • cevherkul 9 yıl önce Şikayet Et
    Büyük . operasyon yapılıp bölge temizlenmeli....
    Cevapla
  • Nizâmülmülk 9 yıl önce Şikayet Et
    bunca iyi niyet ve bunca çabaya rağmen bozgunculuk çıkaranların. iki dünyada da vay hallerine, bunları yapanların çevresi ve etrafı da bunları engellemezse onlar da ortaktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı