Dehşet anları: AVM'nin tavanı çöktü!

Trabzon'da dün gece yaklaşık bir saat süren ve hayatı olumsuz yönde etkileyen sağanak yağış sonucu bir AVM'nin tavanı çöktü.

GİRİŞ 20.08.2014 18:20 GÜNCELLEME 20.08.2014 18:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzon kent merkezinde son 24 yılın en şiddetli yağışı dün gece düştü. Metrekareye 75 kilogram yağış düşen Trabzon'da ulaşımda aksamalar yaşandı, su basan bazı işyerlerinde küçük çaplı hasarlar meydana geldi.
 
Bu arada Değirmendere Mahallesi'nde bulunan Trabzon'un en büyük alışveriş merkezinin alt katını su bastı, yağış nedeniyle tavanın bir bölümü çöktü. Çökme anı vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Alışveriş merkezi boşaltılırken, bu sırada sinemada bulunan vatandaşlara haber verilmemesi tepki çekti. Aşırı yağış ve alışveriş merkezindeki çökmeden haberi olmadan film izleyenler dışarı çıktıklarında büyük bir şok yaşadı ve görevlilere tepki gösterdi.

Bu arada şehir merkezinin bazı noktalarında oluşan göletlerde bazı kişilerin yüzmesi ilginç görüntüler oluşturdu.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    allah insani yalandan korusun. tavan coktu denince bende cidden bi cokme olmus dedim olan tek sey girisi su basmis bodruma akan su asma yani alcidan olan tavan kaplamasinin yumusayip dusmesine sebep olmus o alci direkt insanlarin uzerine bile dusse hafif yaralanma olur cunku 1 cm kalin ve cok hafif dir ufak vidalar ile demir raylara vidalanir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı