Diyarbakır'da polis ve askere roketatarlı saldırı

Diyarbakır'da PKK'lı bir grup, uzun namlulu silah ve roketatarla emniyet müdürlüğü, ilçe jandarma komutanlığı ve evlere saldırı düzenledi.

Diyarbakır'da polis ve askere roketatarlı saldırı
Diyarbakır'da polis ve askere roketatarlı saldırı
GİRİŞ 20.08.2014 21:12 GÜNCELLEME 20.08.2014 21:54
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesine sızan bir grup PKK'lı uzun namlulu silah ve roketatarlarla emniyet müdürlüğü, ilçe jandarma komutanlığı ve evlere eş zamanlı saldırı düzenledi.

PKK'lıların saldırısına güvenlik kuvvetlerinin anında karşılık vermesi ile ilçede şiddetli çatışma yaşandı. Güvenlik kuvvetlerinin ateşin açıldığı bölgeye yoğun bir şekilde ateşle karşılık vermesinin üzerine çatışmaya giren PKK'lılar bir süre sonra karanlıktan istifade ederek kaçtı.

Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldığı belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • Muammer Fatih ÖZER 9 yıl önce Şikayet Et
    Şükür ki devlet aklı diye birşey var.. Devlet aklı "30 yıllık savaş demokratik müzakere ile sonlanma aşamasında" açıklamasının ve "süreç takvimi 1 eylülde netleşecek" açıklamasının hemen ardından saltanatlarının bitmesini istemeyen örgüt içi kliklerin süreci sabote etmeye çalıştığını görmektedir. Devlet içinde ve Terör Örgütü içinde çözüm sürecini, barışı ve silahların susmasını istemeyen odakların, yapılanmaların bu tür "çaresiz" girişimleri, çırpınışları işlerin yolunda gittiğini, meyve vermeye başladığını göstermektedir. Küçük böceklerin provakasyonlarına yenilip onların istediği şekilde sürece zarar vermek KOCA TÜRKİYE'ye yakışmaz.
    Cevapla
  • demokrat 9 yıl önce Şikayet Et
    çözüm süreci tamamen bir ilüsyondur. arkadaşlar çözüm sürecini savunanların üçüncü cümle kurmaları imkansızdır . çözüm sürecinin mimarlarının amaçları ile savunucuları tamamen farklı düşünmektedir. çözüm süreci denilen sürecin mimarları "iktidar paylaşımı" metodunu seçmişlerdir. oysaki savunucular bunu bilmez. İbni Haldunun devlette aşırı uçları devletin zararına değil de yararına nasıl kullanılır öğretisi iktidar için işin felsefik tarafını oluşturur. oysaki pkk aşırı bir uç değildir. normal bir uçtur ve devletle barışık hiç bir ortak yanı yoktur. bu oyuna düşen iktidar bedeli Türk milletine ödetmektedir. işte can alıcı soru şu! bakın çözüm sürecinde pkk nın yapacakları sürekli söylenirken devletin yapacakları size söylenmiyor kime söyleniyor pkk ya. işte bilmediğiniz nokta bu. emin olun bilseniz bu iktidarı sopalarla kovalarsınız. Çünkü bu işn sonunda daha fazla kan akacaktır. Kan akmıyor sandığınız ilüsyon şu pkk şu an suriyede pyd yi kurdu ve oradalar. eğer ki Türkiye operasyonlara devam etseydi pyd olamazdı.
    Cevapla
  • Aziz Tekin 9 yıl önce Şikayet Et
    adamlar bu ara. iyice yerleştiler işte..teröristen medeniyet bekleyenlerin gördükleri sonuç. tek çözüm İSLAM.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    @ Fırat boyan : böylesini özlemişe benziyorsunuz !. ufak tefek sataşmalarda olsa bu iş bitecek inşallah ! onlardada senin gibi barış istemeyenler var ! batılıları ve içimizdeki bozguncuları mahcub edeceğiz inşallah !
    Cevapla
  • nur dülger 9 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten pkk nın işimi?. dershaneler kapanacağında bu tartışmalar sürüp giderken cemaat kanallarında sürekli ,dershaneler kapanırsa uyuşturucu ve terörün alıp başını gideceği uyarısı(tehdidi ) yapılıyordu. aynen o eski dizilerindeki sahneler nasıl 2,3 gün sonra gerçekleşiyor idi ise o uyarılarda ! gerçekleşmekte .bonzai diye hayatta duymadığımız bir uyuşturcu ile tanıştık terör yeniden hortlartılmaya çalışılıyor . pkk çokmu üzüldü dershanelerin kapanmasına? yada cemaatmi bu kadar başarılı fal konusunda . dershane kapandıktan iki gün sonra dağa çıkacaksa yada bonzaiye gönül verilecekse yıllarca dershanede öğretilenin ne faydası oldu? bu gençler bu kadarmı tutkundu dershaneye hemen kendini bonzaiye ve dağlara vurdu! dershaneleri yine açsak terör ve uyuşturucu pat diye bitermi? bilmemki..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!