Memur-Sen'den Gazzeli Çocuklara Ziyaret

Genç Memur-Sen heyeti İsrail'in saldırılarında yaralanıp,tedavi edilmek üzere Türkiye’ye getirilen Gazzeli çocukları hastanede ziyaret etti.

Memur-Sen'den Gazzeli Çocuklara Ziyaret
Memur-Sen'den Gazzeli Çocuklara Ziyaret
GİRİŞ 24.08.2014 13:50 GÜNCELLEME 24.08.2014 13:50

 

İsrail’in saldırılarında ağır yaralanan Gazzeli çocuklar, Ankara Yeni Mahalle Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Genç Memur-Sen heyeti yaralı çocukları hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve hediyeler verdi. Heyet hastaların durumları hakkında hastane yönetiminden bilgi aldı.
 
Genç Memur-Sen Üniversite Komisyonu’nun organize ettiği ziyarete Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Aziz Aslan, Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Safiye Özdemir, Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan ve Genç Memur-Sen üyeleri katıldı. Kadın Komisyonu Başkanı Özdemir, yaralı kadınları, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Esen ve beraberindekiler diğer yaralıları ziyaret etti.
 
Filistinli çocukların acılarını paylaştıklarını dile getiren Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, “Sizler büyüyüp Filistin’deki kardeşlerinize hizmet edeceksiniz. Biz Türkiye’deki kardeşleriniz olarak her zaman yanınızdayız. Bilmenizi isteriz ki yaranız bizim yaramız, hastanız bizim hastamızdır. Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun” dedi.
 
Ümmet olarak zor bir süreçten geçildiğini ifade eden Beyhan, açılan yaraların ancak ümmet bilinci ve Ensar şurayla sarılacağını vurguladı. Beyhan, “Peygamber efendimiz bir tavsiyesinde ‘kardeşler kendi aralarında hediyeleşsin’ diyor. Bizde bu tavsiyeye uyarak bugün minik kardeşlerimize hatıra niyetine hediyelerle geldik. İslam coğrafyasında zulmün son bulması, huzur ve barışın yeniden sağlanması için her zaman birlikte olmalıyız” diye konuştu.
 
Beyhan, Siyonist İsrail’in yaptığı zulmün bir gün cezasını bulacağını, tüyü bitmemiş yetimlerin üzerine kurşun yağdıranlardan hesap sorulacağını dile getirerek, “Kökü mazi olan bir geleneğin mensuplarıyız. Atalarımız dört bir yanında mazlum ve mağdura el uzatmıştır. Onların torunları olarak bizlerde mazlum ve mağdurun diline, dinine, ırkına, mezhebine bakmadan yaraları sarıyoruz. Bugün ensar olma, hep birlikte acıları dindirme günüdür. Devletimize Gazzeli kardeşlerimizi tedavi ettirdiği için teşekkür ediyoruz” dedi.
 
12 yaşındaki küçük Madleen, her zaman yanında bulundurduğu, hatıra defterine Genç Memur-Sen üyelerinin mesaj yazmasını istedi. 12 yaşındaki Muhammed Ali ise aldığı hediye karşında mutluluğunu gizleyemedi. 3 yaşında hain saldırıların hedefi olan küçük Nimet ise aldığı oyuncağa sıkı sıkı sarıldı.  

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması