Diyarbakır'daki silahlı saldırıda polis şehit oldu

Diyarbakır'da polis Ali Kızıloğlu, merkez Kayapınar ilçesinde kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından tabancayla vuruldu.

GİRİŞ 27.08.2014 00:55 GÜNCELLEME 27.08.2014 01:20
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi Mavikent sitesinde, saat 21.00 sıralarında evine gitmekte olan polis memuru Ali Kızıloğlu (26) evinin önünde aracından indiği esnada arkasından gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Polis memuru Ali Kızıloğlu’nun üzerine 5 el ateş eden saldırgan olay yerinden kaçarken, olayın haber verilmesiyle bölge polis ekipleri ve ambulans sevk edildi. Göğsüne, sırtına ve başına isabet edilen kurşunlarla ağır yaralan Ali Kızıloğlu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, olay yerine Vali yardımcısı ve Jandarma komutanı da gelerek inceleme yaptı.

POLİSE İKİ GÜN ÜST ÜSTE SALDIRI 

Diyarbakır'da dün gece de 42 yaşındaki polis memuru evli ve 2 çocuk babası Osman Bal, Fenerbahçe-Galatasaray maçını izledikten sonra gittiği evinin önünde kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısı sonucu şehit olmuştu. Polis 2 olay arasında bağlantı olup olmadığını araştırıyor.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 12
  • Mehmet Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Paraleller gözünü iyice karartmış. Hakim paralel Savcı paralel, Polis Paralel, Bu Cinayet paralellerin işiyse kim çözebilir? PKK'nın işi olması zayıf ihtimal, Adrese teslim operasyon yapamaz.
    Cevapla
  • murat ethem 9 yıl önce Şikayet Et
    DİYARBAKIRA KİN KUSANLAR. diyarbakıra adam etme dersi verme saygısızlığında bulunanlar diyarbakırı bir isyan şehri haline getiren inkarcı milliyetçi, ırkçı, başbakanı asıp kesen, başörtüsünü yasaklayan, şapka için alimleri sehpalarda sallandıran, kürdün yaşadığı her evin karşısına karakol yapan, her sabah diyarbakır çocuklarına türküm ha türküm safsatısını okutan kafalara baksınlar. diyarbakırı adam etme cüretinde bulunmayı aklından geçirenlere tavsiyem ADAM GİBİ ADAM OLUN VE ADAM GİBİ DÜŞÜNÜN. diyarbakır zaten adamdı, adam olmayanlar da gelip DİYARRBAKIRDAN ADAMLILIĞI ÖĞRENSİN.
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    MOSSAD A İSRAİL E ÇALIŞAN PKK LILAR TAKİP EDİLSİN ... pkk içindeki hainleride temizlesin ...!
    Cevapla
  • can akman 9 yıl önce Şikayet Et
    diyarbakırlı arkadaşa hitaben. arkadaşım güzel hoş söylüyorsun bir kişi yüzünden o ili komple karalamaya kimsenin hakkı yok..... ancak diyorsunki hak hukuk arkadaşım say bana batıdaki insanların sahip olduğu ancak doğudaki insanların sahip olmadığı 10 tane hakkı ....
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Devletin zirvesinde Erdoğan'ı göreceğinize azılı bir Kemalist'i görmeyi tercih edersiniz, hadi itiraf edin!. ,,Hadi itiraf edin Barış süreci başarısızlıkla sonuçlansa, yine kan gövdeyi götürmeye başlasa, memlekete zerre kadar acımayıp Erdoğan'ın 'puan' kaybını çılgınca kutlayacaksınız, değil mi? Hadi itiraf edin; İsrail aleyhtarı olduğunuz hale İsrail'le ortak hava ve deniz tatbikatlarına son verilmesine -son veren Erdoğan olduğu için- üzülüyorsunuz; Keşke bunu yapma şerefi Erdoğan'a nasip olmasaydı" diye geçiriyorsunuz içinizden; Erdoğan'a karşı argümanınız tükeneceğine İsrail ensemizde boza pişirmeye devam etseydi daha iyi olacaktı size göre! Erdoğan şimdi Gazze'den yardım elini çekse, İsrail'le safları eskisinden de ziyade sıklaştırsa, Gazze'yi bombalayan İsrailli pilotların eğitim uçuşlarına Türkiye'nin bütün hava sahasını açsa mutluluktan uçacaksınız, değil mi? İsrail Türkiye'yi işgal etse, Erdoğan'a 'puan' kaybettiriyor diye ona bile sevinecek haldesiniz! Hakan Albayrak,dan alıntıdır,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez