Okullara molotoflu saldırı

Yüksekova'da, Kürtçe eğitim vereceği öne sürülen okulun mühürlenmesini bahane eden PKK yandaşları 4 okulu molotof atarak ateşe verdi.

Okullara molotoflu saldırı
Okullara molotoflu saldırı
GİRİŞ 17.09.2014 11:05 GÜNCELLEME 17.09.2014 11:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Kürtçe eğitim vereceği öne sürülen "okul"un mühürlenmesini bahane eden terör örgütü yandaşları 4 okulu molotofkokteyli atarak ateşe verdi, çok sayıda okulun da camlarını kırdı.

İlçenin Esenyurt Mahallesi'nde, Demokratik Bölgeler Partisi, Demokratik Toplum Kongresi ve bazı sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle açılan ve Kürtçe eğitim vereceği öne sürülen "okul"un mühürlenmesini bahane eden terör örgütü yandaşları, gece geç saatlerde Esenyurt, Hamit Kesici, Gazi ve Süleyman Uğur Sıtkı orta okullarını molotofkokteyli atarak yaktı.

Yüzleri maskeli göstericiler, ilçe merkezindeki çok sayıda okulun da camlarını kırdı. Okulların kullanılamaz hale geldiği saldırıların ardından geniş çaplı inceleme başlatıldı.

YORUMLAR 3
  • Bezgin Bekir 9 yıl önce Şikayet Et
    NEDEN VURMUYORUZ???. Yargıtayın verdiği bir karar var "Molotof Kokteyli gibi patlayıcı maddeler insanın ölümüne yol açtığı için birinci derecede ölümcül silahlardır" diye. Peki, bana bomba atana ben niye silahla cevap veremiyorum??? Bana bomba atan benim düşmanım değil mi? Düşmana silahla karşılık vermek benim asli görevim değil mi??? Lütfen ilgili makamlardan birileri bu sorulara cevap verebilir mi??? Şiddete kesinlikle karşıyım ama, aziz şehitlerimizin kanı ile sulanmış bu güzelim vatanımızın bir karış toprağına namahrem eli değdirmemek için de geçmişte olduğu gibi yine canımı ve kanımı vermekten asla kaçınmam!!! Çünkü o benim Allah c.c. rızası için asli görevim.
    Cevapla
  • selim sultan 9 yıl önce Şikayet Et
    acaba diyorum. insanlar bilinçlendi mi komşuları suriye veya ıraka bakıp ama hiç sanmıyorum ne yazık ki bizim ilgimizi bir futbol maçı veya bir klasik araba daha çok çekiyor ilgimizi
    Cevapla
  • selim sultan 9 yıl önce Şikayet Et
    ne olacak bu işin sonu. bilen var mı yada öngören amerika bence türkiye üzerindeki amaçlarına hiç bu kadar yakın olmamıştı birbirimize o kadar kin doluyuz ki birbirimize söyleyecek o kadar çok kin biriktirmişiz ki insan hayretler içinde kalıyor şu apaçık ortada doğuda büyük bir paralel var ve başımız çok ağrıyacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar