İstanbul-İzmir arası 6.5 saate iniyor

İstanbul’dan 9 saat süren İzmir yolculuğu, İDO ile Metro Turizm’in yaptığı iş birliğiyle 6,5 saate inecek.

İstanbul-İzmir arası 6.5 saate iniyor
İstanbul-İzmir arası 6.5 saate iniyor
GİRİŞ 18.09.2014 15:32 GÜNCELLEME 18.09.2014 15:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul’dan otobüsle 9 saat süren İzmir yolculuğu İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) ile Metro Turizm’in yaptığı iş birliği ile 6,5 saate iniyor. İDO ile Metro Turizm’in arasında yapılan anlaşmaya göre İzmir’e gitmek isteyen yolcular, İDO seferleri ile 2 saatte Bandırma’ya geçecek. Yolcuları burada ise metronun otobüsleri bekleyecek. Otobüslere binecek olan yolcular, 4,5 saat sürecek yolculuğun ardından İzmir’e ulaşacak.

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, “Hava koşullarından dolayı İDO seferlerinin iptal olması durumunda ise yolcularımızı otobüslerle Bandırma’ya ulaştıracağız ve iptal sorununu çözeceğiz’’ dedi.

İki firma arasında yapılan anlaşma ile yolcular sefer biletlerini hem metro acentelerinden hem de İDO’dan temin edebilecek. Hazırlıkları tamamlanan entegre taşımacılık seferlerinin başlaması için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan son onay bekleniyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • onur keskin 9 yıl önce Şikayet Et
    Normalde zaten 7 saat sürüyor (anadolu yakasından). vatandaş istanbulun trafiğinden kurtulup idoya varana kadar akla karayı seçiyor zaten. Yenikapı civarında oturan vatandaşlar için iyi olacak. zaten gebze izmit otoyolu yapılıyor mesafe 4 saate düşecek.
    Cevapla
  • kankır tırım 9 yıl önce Şikayet Et
    süper. 6 saatlik yolculuğun 9saate çıkması gerçekten çok iyi
    Cevapla
  • metin kesim 9 yıl önce Şikayet Et
    reklam amaçlı. ben istanbuldan izmire anadolu ulaşımla 7 saatte gidiyorum ve geliyorum ve buna molalarda dahil yapılan anlaşma sadece reklam amaçlı insanları yanılmasınlar.
    Cevapla
  • mortaldarkness 9 yıl önce Şikayet Et
    Güzel. güzel olduğu kadar da sıkıntısı büyük karlı yağmurlu havalarda iptal demektir o zaman yola çiktiniz ve yağmur yagiyor ido iptal :)))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...