Adana'da 'IŞİD'çimisin' dediler vurdular

Adana’da IŞİD’in Kobani’ye müdahalesini protesto eylemlerinde kan döküldü. Kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Adana'da 'IŞİD'çimisin' dediler vurdular
Adana'da 'IŞİD'çimisin' dediler vurdular
GİRİŞ 08.10.2014 23:41 GÜNCELLEME 09.10.2014 00:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Çamlıbel Mahallesi’ndeki olayda karşıt gruplar arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Adana’da Kobani eylemleri farklı noktalarda gün boyu devam etti. Akşam saatlerindeki olaylarda ise kan döküldü. Edinilen bilgilere göre, Çamlıbel Mahallesi’nde IŞİD’in Kobani'ye müdahalesini protesto eden grup ile IŞİD yanlısı olduğu iddia edilen ve evinin önünde oturan Ahmet Albay arasında tartışma çıktı. Göstericilerin Albay'a 'Sen IŞİD'ci misin?' diye çıkışmaları üzerine iki taraf arasında tartışma büyüdü. Bu esnada göstericiler Ahmet Albay ile oğlu Veysi Albay'a bıçakla saldırırken, bu esnada pompalı tüfekler patladı.

Baba Ahmet Albay olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu Veysi Albay ise ağır yaralandı. Olay sonrası oğul Albay hemen TOKİ Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ise olayın meydana geldiği Çamlıbel Mahallesi ile hastanede yoğun güvenlik önlemi aldı, Ahmet Albay'ın cenazesi ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye gönderildi. 

Öte yandan akşam saatlerinde Denizli, Dağlıoğlu, Gürselpaşa, Barkal, Çamlıbel, Hürriyet gibi çok sayıda noktada eylem yapıldı. Barikatlar kurup lastik yakan yüzleri maskeli göstericiler, polise taş ve molotof bombalarıyla saldırdı. Polis de göstericilere TOMA’lardan tazyikli su ve gaz bombalarıyla karşılık verdi. Yüreğir ilçesindeki eylemlerde ise bazı protestocuların IŞİD sempatizanı olduğunu ileri sürdükleri kişi ve işyerlerini hedef aldığı, işyeri sahiplerinin de göstericilere karşılık verdiği iddia edildi. Şehirde yer yer gösteriler devam ediyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • caferi tayyar 9 yıl önce Şikayet Et
    Herkes gozunu acsin kulaklarini da. acip iyi dinlesin okusun.. ISID israil ve amerikanin ilimli islam(diyalog) projesinin en buyuk parcasidir. Pensilvanyanin bu oyunun hazirlanmasindaki rolu ise cok buyuktur.. Amaclari ise kendileri disindaki Islami tarikatlar vb topluluklari toplum nezdinde gozden dusurmek ve yaralamaktir.. ISID militanlarinin cogunun sakalli olmasi ile Turkiye'de de sakalli olan tarikat mensubu iyi niyetli insanlar hedef alinmak istenmistir. Olaylarin gidisatina bakarsak PKK lilar yavas yavas insanlari ISID'cisiniz diyerek saldirmaya baslamislardir.. Yarin her sakalli olana isidcisiniz denilecek ve saldirilacaktir.. Buradaki amac bu insanlari topluluk halinde galeyana getirip Turkiye'de kaos ortami olusturmaktir.. O yuzden insanlarimizin sagduyulu olup herseyi guvenlis guclerine birakip olaylarin sakinlesmesi icin sukunetli davranmalari gerekmektedir. Pensilvanyanin ayaklar altina alinan itibarini boylece yukseltmesi ve diger islami grup ve topluluklarin ise itibarlari dezelemektir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi