Saldırdığı doktor tekvandocu çıktı!

Hasta yakınları saldırdı, tekvando eğitimi alan doktor 4 kişiyi etkisiz hale getirdi.

GİRİŞ 14.10.2014 11:39 GÜNCELLEME 14.10.2014 14:32
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi acil  servisinde görev yaptığı sırada hasta yakınlarının saldırısına uğrayan doktorun  aldığı tekvando eğitimiyle kendisini savunma anı güvenlik kamerasına yansıdı. 
 
Alınan bilgiye göre, hastanenin göğüs hastalıkları servisi yoğun bakım  ünitesinde tedavisi devam eden İ.G.'nin hayatını kaybetmesi üzerine hasta  yakınları, burada görev yapan personel ile tartıştıktan sonra acil servise  yöneldi. 

Serviste görev yapan doktor Mehmet Ali Bilgili, bir grup hasta  yakınının saldırısına uğradı. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, hasta yakınlarından  biri masanın üzerine çıkarak bilgisayarda işlem yapan Bilgili'ye tekme atmaya  çalışıyor.


Tekvando sporuyla ilgilenen Bilgili, kendisine saldıran kişiyi  ayağından tutarak etkisiz hale getiriyor. Bu sırada bir grup hasta yakını  Bilgili'ye saldırmaya devam ediyor. Kendisini savunan Bilgili, 4 hasta yakınını  etkisiz hale getirirken, güvenlik görevlileri hasta yakınlarını engellemeye  çalışıyor. 
 
Görüntülerde polis ekipleri ve güvenlik görevlilerinin hasta  yakınlarını acil servisten uzaklaştırmaya çalıştıkları görülüyor. Hasta yakınları hakkında şikayette bulunduğunu belirten Bilgili,  gazetecilere yaptığı açıklamada, doktorlara yönelik her gün bir saldırının  olduğunu, bunun toplumda alışkanlık haline geldiğini söyledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 22
  • Mehmet ünsal 9 yıl önce Şikayet Et
    Ucubeler daha nasıl tanımlanırki? Doktora bir insan neden saldırırki?. Peki bilgisayarlardan ne istiyorsunuz? Sizden sonra gelecek hastaların işlemleri nasıl yapılacak? Bu vahşilerin zihniyeti şu: Benim hastam yaşasın diğerleri ölsün... Aynı bölücü zihniyeti...
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    kim kimi dövdü anlamadım. yere serilen 4 kişi nerede
    Cevapla
  • fenerli fırat 9 yıl önce Şikayet Et
    Saldırıya uğrayan hocam Mehmet Ali Bilgili. Saldırıya uğrayan hocam Mehmet Ali Bilgili yi tanırım,çok iyi bir doktordur,hastalarına ve çalışanlarına karşı çok iyidir, hastalarında ihtiyaç sahibi olanlarada elinden geldiğince yardımdada bulunur,böyle bir doktora saldırıyorsalar demekki artık millette zerre kadar vicdan kalmamış.Hocam büyük geçmiş olsun çok üzüldüm inşALLAH artık kamu çalışanlara saldırılar biran önce son bulur.RABBİM yar ve yardımcıları olsun,aminn aminn aminn
    Cevapla
  • Mehmet Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    2002 öncesi devlet hastanesi önünde 500 metre kuyruk vardı,. SSK hastanelerinde ilaç kuyruğunu bu millet unutmadı. Her millette nankör çıkar. Bu nankörlere iyi ders olmuş.
    Cevapla
  • Gizemli Şifreci 9 yıl önce Şikayet Et
    Vandallara Karşı Yasa Çıkarılsa Artık. Hem verdikleri zararlar ödetilsin hem de mesela hastaneye karşı suç işlediyse en az 6 ay tedavi edilmeme gibi ağır cezalar getirilsin. Belli ki canları beş etmez şekilde tedavi edenlere saldırıyorlar, bunlar insanmış gibi davranılmamalı. İnsanlıktan çıkanların huzurumuzu bozmasını istemiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!