Bayrağı indirmek isteyen haine geçit yok!

PTT şubesi önünde bulunan Türk Bayrağı'nı indirmek için direğe tırmanan 1 kişi vatandaşların tepki göstermesi üzerine kaçtı.

GİRİŞ 19.10.2014 03:24 GÜNCELLEME 19.10.2014 11:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adana'da Kurttepe PTT şubesi önünde bulunan Türk Bayrağı'nı indirmek için direğe tırmanan 1 kişi vatandaşların tepki göstermesi üzerine bayrağı indiremeden kaçtı.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan, Kurttepe PTT şubesi önündeki bayrak direğinde meydana geldi. İddiaya göre, Türk bayrağını indirmek isteyen kişi PTT şubesinin önündeki direğe tırmandı. Çevredeki vatandaşların olayı farketmesi ve bağırması üzerine bayrak direğinde bulunan kişi amacına ulaşamadan direkten atlayarak hızla olay yerinden kaçtı. Çok sayıda polis ekibinin sevkedildiği PTT şubesindeki bayrak direği üzerinde inceleme yapan ekipler, kaçan şüpheliyi yakalamak için çevredeki vatandaşlardan bilgi alarak geniş çaplı araştırma başlattı.

YORUMLAR 3
  • Mustafa ETİZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Her tahammülün bir sınırı vardır.. Her tahammülün sınırı namustur. Bayrak namustur. Bayrağa el uzatan soysuzlar bunu iyi bilsin.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    tepki göstermeyeceksin ?.... ...linç edeceksiniz!!!...Bayrak Vatandır namusdur!!!!!...
    Cevapla
  • Firat Boyan 9 yıl önce Şikayet Et
    icaatlar. Durmak yoook yolaaa devaaaamm!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler