İstanbul yeni kongre merkezine kavuşuyor

Bahçelievler Belediyesince projesi geçtiğimiz yıl hazırlanan 5 Bin kişilik kongre ve sergi sarayının yapımına başlandı.

İstanbul yeni kongre merkezine kavuşuyor
İstanbul yeni kongre merkezine kavuşuyor
GİRİŞ 22.10.2014 11:14 GÜNCELLEME 22.10.2014 11:14

Kocasinan’da inşaatına başlanan dev kongre merkezi tamamlandığında İstanbul, en büyük kongre merkezlerinden birine daha kavuşacak. 

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Önümüzdeki günlerde temeli törenle atılacak, yaklaşık 50 bin m2 alanı kapsayacak Bahçelievler Kongre Merkezi’ni, Bahçelievler halkına armağan olarak projelendirdiklerini” açıkladı. Aynı anda farklı salonlarda gerçekleştirilecek etkinliklere yaklaşık 5 bin kişinin katılabileceğini belirten Başkan Osman Develioğlu “Kentsel değişime, dönüşüme ve gelişime eserlerle hizmet edebilmenin en güzel örneklerini halkımıza sunabilmenin heyecanı içinde çalışıyoruz. Dev projemize geçtiğimiz günlerde start verdik. İstanbul’umuza yeni bir kongre merkezi kazandırabilmenin çabası içindeyiz” dedi.

Bahçelievler’e “5 Bin kişilik kongre ve sergi sarayı”

Bahçelievler Belediyesi’nin Kocasinan semtinde inşa edilecek Kongre Merkezi’nin 10 katlı olacağı, Bin 200 kişilik konferans+tiyatro salonundan cep sinemalarına, çok amaçlı iki adet Bin 500’er yüz kişilik salonlardan sergi alanlarına, toplantı–konuk odaları, nikâh salonları ve 500 araçlık kapalı otoparkın yer alacağı Kongre Merkezi’nin, İstanbul’un Bahçelievler’in ve Ülkemizin Kongre Turizminde önemli bir vizyona kavuşmasına önemli katkı sağlayacağı bildirildi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız