Sağanak yağmur İzmir'de hayatı felç etti

İzmir'de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi.

Sağanak yağmur İzmir'de hayatı felç etti
Sağanak yağmur İzmir'de hayatı felç etti
GİRİŞ 25.10.2014 02:04 GÜNCELLEME 25.10.2014 02:04

Ege Bölgesini etkisi altına alan yağmur, cuma günü akşam saatlerinden itibaren İzmir'de de başladı. Tıkanan mazgal ve rögarlarlardan taşan sular, yollarda birikintilere yol açtı. Başka Karşıyaka İlçesi olmak üzere birçok ilçede su baskınlarına neden oldu. Karşıyaka Çarşı'sında bulunan bazı iş yerlerinde aralıklarla süren sağanak yağmur nedeniyle, su baskını yaşandı. Sokaktan evlerine giren suları, vatandaşlar süpürge ve paspaslarla tahliye etmeye çalıştı. 

Her yağmurda su baskını ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyen vatandaşlar, yetkililere tepki gösterdi. 6148/1 Sokak'ta oturan Hasan Balçiçek "Yağmur nedeniyle sokaktan birden sular gelmeye başladı ve bodrum kat su altında kaldı. İtfaiye ve belediye yetkililerinin gelmesini bekliyoruz" dedi. 

Bazı vatandaşlar ise garajlarına dolan suyu kendileri boşaltmaya çalıştı. Anadolu Caddesi'nde ise yoldaki su birikintisi nedeniyle araçlar geldikleri yoldan geri gitmek zorunda kaldı. Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Ege Bölgesi'nde şiddetli fırtına ve yağmurun pazar gününe kadar devam edeceği bildirildi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!