İzmirli kız saçına Türk bayrağı modeli yaptırdı

İzmir'deki bir kuaför, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kadın müşterisinin saçına, Türk bayrağı modeli yaptı.

İzmirli kız saçına Türk bayrağı modeli yaptırdı
İzmirli kız saçına Türk bayrağı modeli yaptırdı
GİRİŞ 27.10.2014 14:03 GÜNCELLEME 27.10.2014 14:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İzmir'de kuaför Yücel Eryılmaz, ekibiyle birlikte sağlık çalışanı olan müşterisi Ebru Duran'a 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel saç ve makyaj uygulaması yaptı.

Yüzüne, makyajla Türkiye haritası yapılan Duran'ın kırmızıya boyanan saçı, başına yerleştirilen strafor kalıbı üzerinde dalgalı halde şekillendirildi ve ay yıldız eklenerek Türk bayrağı modeli oluşturuldu.

Çalışma sonrası konuşan kuaför Yücel Eryılmaz, son dönemde yaşanan gelişmeler ve yaklaşan Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk bayrağını saç tasarımına taşıma düşüncesiyle bu çalışmayı yaptıklarını söyledi.

"ÇOK FANTASTİK BİR ÇALIŞMA"

Eryılmaz, çalışması hakkında şu bilgileri verdi:

"Müşterimizin yüzüne Türkiye haritasını temsil eden boyama yaptık. Saçında da dalgalanan Türk bayrağımız var. Bu çalışmamız yaklaşık 4,5 saat sürdü. Çok fantastik bir çalışma, güncel yaşamda kullanılabilecek bir şey değil. Özel tasarım arşivimize eklemiş olduk. Tabi ki bu bir ekip çalışması."

BAYRAĞI BAŞ TACI ETMEKTEN GURURLUYUM

Saçına Türk bayrağı şekli verilen Ebru Duran da müşterisi olduğu Yücel Eryılmaz'ın projesini anlattığında heyecan duyarak kabul ettiğini dile getirerek "Türk bayrağını baş tacı etmekten gurur duydum. Bu çalışma aşamasında hiç bir zorluk çekmedim, gayet keyifli bir çalışma oldu" dedi.

YORUMLAR 2
  • Nizâmülmülk 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar boş işler. ülkeyi vatanı sevmek böyle olmaz, dürüst çalışmakla, elinden geleni yapmakla, hak gözetmekle, damlayan musluk gördünmü kapatmakla, boşa yanan ışığı kapatmakla, sağına soluna komşuna zarar vermemekle, ama herkes yapıyor ile gerçekten doğrusu nedir arasındaki ince çizgiyi belirleyip doğru tarafta durmakla vs örnekler çoğaltılabilir, bu şekilde vatansever olunur vesselam
    Cevapla
  • Kurabiye Canavarı 9 yıl önce Şikayet Et
    Bayrağa Saygısızlık. Saç pislenen bir şeydir. BU yapılan bayrağımıza saygısızlıktır. Bayrak kimsenin oyuncağı değildir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler