Cübbeli Ahmet Hoca: Manyak manyak işler!

Cübbeli Ahmet Hoca bir sohbeti sırasında uzay çalışmalarıyla dalga geçti.

Cübbeli Ahmet Hoca: Manyak manyak işler!
Cübbeli Ahmet Hoca: Manyak manyak işler!
GİRİŞ 13.11.2014 07:37 GÜNCELLEME 13.11.2014 11:32
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Cübbeli Ahmet Hoca, milyarlarca dolar yatırım yapmanın cahillik olduğunu söyleyerek, "Ne cahil adamsınız; Kur-an'da var, hadiste var" şeklinde konuştu.

"MANYAK MANYAK İŞLER"

Yeni teknolojilere, uzay çalışmalarında milyar dolarlık bütçeler ve büyük zamanlar ayrıldığını söyleyen Cübbeli Ahmet, "Hala birinci kat semanın aşağısında olan gezegenler ve yıldızlar hakkında; "Mars'ta su var mı?" "Et var mı-but var mı" manyak manyak işler.. Ben sana söyleyeyim, sen oraya çıkamadan dünya kopacak." dedi.

"VERSİNLER BANA 100 BİN DOLAR SÖYLEYEYİM"

Cübbeli devamında, uzay araştırmalarına boşuna masraf yapıldığını söyleyerek “Versinler bana 100 bin dolar her şeyi söyleyeyim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 77
  • Emre 9 yıl önce Şikayet Et
    Biliminde keşfedilen her kural, yapılan her keşif Allah'ın bir ayetidir. Allah (cc) hem rüzgarı vermiş hemde ondan elektirik üretebileceğini düşünecek beyni. bakın astroidlerden metal elde edip dünyaya taşımak ya da astreodlerdeki maddeler ile uzayda üs inşaasını yapabilmek muazzam bir olay. bunu kim yaparsa yapsın insanlığa hizmet eder.
    Cevapla
  • CAN ATİK 9 yıl önce Şikayet Et
    ince düşünenler hocayı anlar
    Cevapla
  • ali ilgi 9 yıl önce Şikayet Et
    yalnız 100.000 dolara bilgi veririm demesi akıllarda soru işareti bırakıyor.
    Cevapla
  • emre altin 9 yıl önce Şikayet Et
    az önce bazi yorumlari okudum. Hocam ilkönce Allah senden razi olsun.Bazi cahiller senin ne demek istedigini anlamamislar,ama cahil olmak boyle bi sey ,Kisaca islamin bilime ne kadar deger verdigini bilemeyen kuran i bi kere okumayan bu bilgisiz arkdaslar kuranin ilk ayetinin oku oldugunu bile bilemezler.
    Cevapla
  • kadıoğlu25 9 yıl önce Şikayet Et
    Kur'an-ı Kerim'in ve İslam'ın ruhuna uygun olarak şöyle bir değerlendirme yapılmalıydı: Keşke bu araştırmaları bizler da yapsak. Hatta daha ileri düzeye gelebilsek. İslam kültür tarihine baktığımızda Müslüman bilim adamlarının neler yaptığını herhalde çok açık bir şekilde herkes görecektir. Bu haber ve içeriği sadece adı geçen şahsı bağlar. Bu düşüncenin İslam ile bir ilgisi yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! PKK'ya kötü haber
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor