Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Samsun'da

Bakan Müezzinoğlu: "İnşallah önümüzdeki süreçte Samsun Şehir Hastanesinin ihale sürecini başlatıyoruz"

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Samsun'da
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Samsun'da
GİRİŞ 14.11.2014 23:03 GÜNCELLEME 14.11.2014 23:03

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "İnşallah önümüzdeki süreçte Samsun Şehir Hastanesinin ihale sürecini başlatıyoruz" dedi.

Müezzinoğlu, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Samsun'da İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bir otelde düzenlenen Samsun İl Sağlık Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Bakan Müezzinoğlu, toplantı öncesi gazetecilere, Samsun'da yapılan sağlık yatırımları ve kente yapılması planlanan Şehir Hastanesi konusunda açıklamalarda bulundu.

Samsun'a son 12 yılda birçok sağlık yatırımı yapıldığını vurgulayan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Sağlıkta yakaladığımız önemli bir ivme var. Bu başarıda Samsun'un dinamikleri de sağlık verileri de bizi açıkçası memnun eden veriler. Daha iyi olabilmesi için gerek fiziksel altyapı anlamında, gerekse yetişmiş insan kaynağı desteği anlamında elimizden geleni daha iyi şekilde yapma gayreti içindeyiz. İnşallah önümüzdeki süreçte Samsun Şehir Hastanesinin ihale sürecini başlatıyoruz. YPK onayı geldi. Ön talepler ön yeterlilik belgeleri alma aşamasına geldik. Önümüzdeki 3-4 ay içinde inşallah sağlıklı bir ihale süreci sürdürebilirsek 2015 yılı içinde yer teslimiyle birlikte Samsun Şehir Hastanesinin ihale sürecini tamamlayıp inşaat sürecine dönüşmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda planladığımız yol haritası sağlıklı yürür Samsun'umuzun beklediği bu yatırımı da önümüzdeki dönem başlatmış oluruz."

Toplantıya, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve davetliler katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor