"Santranç Derneği"ne kumar operasyonu

Mersin'de "Tombala" oynatıldığı iddia edilen bir dernek ile parti binasına yapılan operasyonlarda 212 kişi hakkında işlem yapıldı

"Santranç Derneği"ne kumar operasyonu
"Santranç Derneği"ne kumar operasyonu
GİRİŞ 18.11.2014 16:04 GÜNCELLEME 18.11.2014 16:04

quot;Tombala" oynatıldığı iddia edilen bir dernek ile parti binasına yapılan operasyonlarda 212 kişi hakkında işlem yapıldı. Kumar aletlerinin bulunduğu derneğin isminin "Gençlik Sosyal Aktivite Satranç ve İskambil Stratejik Düşünme Geliştirme Derneği" olması dikkati çekti.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, kumar oynatıldığı iddiasıyla merkez Mezitli ilçesindeki 'Gençlik Sosyal Aktivite Satranç ve İskambil Stratejik Düşünme Geliştirme Derneği'ne baskın yapıldı.

Dernekte yapılan aramalarda, tombala oynamada kullanılan kartlar ve makine, ruhsatsız silah ve baskınlara karşı kurulan kamera sistemi bulunurken, kumar oynatan ve oynayan 77 kişiye 14 bin 553 lira idari para cezası kesildi.

Daha önce çok sayıda baskının yapıldığı merkez Toroslar ilçesine bağlı Gözne yolundaki Güven Partisi il binasına yapılan operasyonda da çok sayıda tombala kartı ile tombala makinesi ele geçirildi.

Tombala oynatan ve oynayan 135 kişiye 25 bin 515 lira ceza kesilirken, Güven Partisi İl Başkanı E.G. hakkında kumar oynattığı suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi