Komşularının çelik kasasını çalan zanlılar tutuklandı

Antalya'da komşularının evine girerek kasa hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı.

Komşularının çelik kasasını çalan zanlılar tutuklandı
Komşularının çelik kasasını çalan zanlılar tutuklandı
GİRİŞ 27.11.2014 17:00 GÜNCELLEME 27.11.2014 17:00

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi'ndeki bir evden içinde 10 bin lira, 2 bin avro ve ziynet eşyalarının bulunduğu çelik kasanın çalınmasıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında, hırsızlık meydana gelen evin komşuları A.Y. ve E.K'nın komşuluk ilişkilerini kullanarak evin kapısının yedek anahtarını yaptırdıklarını belirlendi.

Zanlılardan A.Y'nin eşi T.Y. ve arkadaşı H.K'nın eve girerek hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini tespit eden ekipler, olayın failleri olduğu öne sürülen A.Y, eşi T.Y ile arkadaşları H.K. ve E.K'yı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri sırasında, Baraj Mahallesi'ndeki boş bir arazide açtıkları kasayı, içindeki para ve ziynet eşyalarını aldıktan sonra Habipler Mahallesi'nde bir araziye attıkları belirlenen zanlıların, ziynet eşyalarını da M.Y. ve S.T.O'ya sattıkları tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece "nitelikli hırsızlık" iddiasıyla tutuklandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...