Çevik Kuvvet müdürü kazara yaralanmış

Bingöl Valiliği, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ali İhsan Güngör'ün silahlı saldırı sonucu değil kazara yaralandığını bildirdi.

Çevik Kuvvet müdürü kazara yaralanmış
Çevik Kuvvet müdürü kazara yaralanmış
GİRİŞ 30.11.2014 14:15 GÜNCELLEME 30.11.2014 14:17
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan açıklamada, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet  Şube Müdürü Güngör'ün yaralanmasına ilişkin olayın "saldırı" olarak verilmesinin  asılsız olduğu, olayın kaza sonucu meydana geldiği kaydedildi. 
 
Yazılı açıklamada şöyle denildi: 
 
"Bingöl merkez Recep Tayip Erdoğan Mahallesi'nde dün akşam saat 19:15  sıralarında Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ali İhsan Güngör yaralanması olayı terör  nitelikli bir saldırı olmayıp, olay kazaen meydana gelmiştir." 
 
Güngör'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen açıklamada,  soruşturmanın devam ettiği kaydedildi. 
 
EMNİYET MÜDÜRÜ’NE SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ 
 
Bingöl’de 9 Ekim 2014 akşamı İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’e yönelik silahlı saldırı düzenlenmiş, saldırıda Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu’nun şehit olmuştu. Saldırıda, Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile koruması Uğur Atlı da yaralanmıştı.
 

YORUMLAR 13
  • veli dursun 9 yıl önce Şikayet Et
    Teröristler kazayla müdürü vurmuş o yüzden ceza almayacaklar.
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    çözüm süreci diye diye memlekette ne asker ne polis kalacak.hükümet pkk nın oyuncağı haline geldi.pkkayla çözüm süreci yürümez.çünkü pkk yı desteklemeyen daha fazla kürt var.ama devlet onları görmezden geliyor.
    Cevapla
  • anadolu 9 yıl önce Şikayet Et
    hatta böyle bi olay da olmamıştır, yaralanma falan da yoktur. olmuşsa da evde kapıya falan çarpmıştır, ki olay bingölde falan da yaşanmamış olup olsa olsa ne bileyim Muğlada, denizlde veyahut ne bileyim işte Marmarada bi yerde falan olmuştur, olmuştur da olmuştur....!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    türkiyenin gücünü göremeyen zavallılar..zannediyorsunuz ki PKK güçlendi..güçlendi de niye çözüm süreci bitmiştir deyip 180 derece çark ettiler..devlet sabır gösteriyorsa zayıflığından değil,bilakis çok güçlü olduğundandır..biliyorki istediği zaman Osmanlı tokadını yapiştırdığında ne PKK kalır ne yandaşları..devlet sadece masum kürt vatandaşlarının hakkını savunuyor,bir-kaç PKKlı kışkırtmacının yüzünden vaz geçmek istemiyor..ülkenizi bu kadar küçük görüyorsanız vay sizin halinize..çok öten değil,çok iş yapan kkazanır..
    Cevapla
  • mert 9 yıl önce Şikayet Et
    bu hükümet her sektörü batırdı işsizlik yüzde20 sağlık haraçları eğitim desen üç mezun biri işsiz dış politika desen dost yok kamu düzeni desen doğuda otorite yok çevre desen orman kalmadı her sektör bozuk
    Cevapla
  • vanlı 9 yıl önce Şikayet Et
    gel de buralara gör devlet yok osmanlı tokatımış devlet cöüzüm sureci diye buraları pkklılara teslim etmiş osnanlıyım canlandıracagız diyorlar la siz osmanlının ayagının tozu olamazsınız osmanlı isyankarlara gerektiginde tokatı vururdu sizse baş egiyorsunz
    Cevapla
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    şu pkk cı mhp chp paralelciler şimdi ne yazacak acaba:) olayı bilip bilmeden pkk nın sütüne atıp pkk nın reklamını yapan bu acemi beceriksizler sürüsünün hali ne olacak.şimdi geçip bir kenara biraz utanın düşündüğünüz gibi olmadı pkk yapmadı ekmeğinize yağ sürülmedi:) cacık olmuş bunlar
    Cevapla
  • mert 9 yıl önce Şikayet Et
    asıl gerçek yeni türkiye doğacaktır osmanlının son zamanları gibi otorite sıfır ama türkiye çıktı gene çıkacaktır köhnemiş bu devletten artık yeni türkiye diyorlar bu köhnemişliği örtmek için
    Cevapla
  • Belki de 9 yıl önce Şikayet Et
    Özüme zarar gelmesin diye, müdüre kendim yaptım kendime telkini olduysa ne olacak? Maalesef bu iktidar döneminde PKK doğu ve güneydoğuda tarihte olmadığı kadar güçlendi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü