Elektriklerin kesilmemesi için topluca dua edildi

Viranşehir Sivil Toplum Platformu üyeleri, elektriklerin kesilmemesi için topluca dua ettiler

Elektriklerin kesilmemesi için topluca dua edildi
Elektriklerin kesilmemesi için topluca dua edildi
GİRİŞ 04.12.2014 15:45 GÜNCELLEME 04.12.2014 15:45

Viranşehir Sivil Toplum Platformu üyeleri, ilçede yaşanan elektrik kesintilerini protesto etmek amacıyla "Elektrik duası" yaptı.

Viranşehir Sivil Toplum Platformu üyeleri, ilçede sık sık yaşanan elektrik kesintilerini protesto etmek amacıyla Maliye parkı yanında toplandı. "Elektrik kesintisi cinayettir" ve "İnsanca yaşamak hakkımızdır" pankartları taşıyan gruptakiler, elektrik kesintilerini protesto etti.

Dernek Başkanı Murat Karadaş, burada yaptığı basın açıklamasında, Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nin (DEDAŞ) kanunsuz elektrik kesintileri nedeniyle vatandaşların mağdur edildiğini söyledi.

Her gün 4 saat elektrik kesintisi uygulandığını ifade eden Karadaş, keyfi kesintiler nedeniyle özellikle çocuk, yaşlı ve hastaların sıkıntı yaşadığını ifade etti.

Açıklamanın ardından grup adına konuşan Selahattin Büyükturan ise "Biz kurak mevsimlerde yağmur duası yapmayı biliyoruz. Ama bugün burada ilk defa yaşanılan kesintilerin bir an önce bitmesi için Yüce Allah'a dua edeceğiz. İnşallah duamız kabul olur ve yaşanılan bu zulüm sona erer" ifadelerini kullandı.

Büyükturan daha sonra, elektriklerin bir daha kesilmemesi için gruptakilerle birlikte topluca dua etti.

Duanın ardından guruptakiler olaysız şekilde dağıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?