Gülen'le ilgili teklifi kimin yaptığını açıkladı

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek açıkladı: Erol Mütercimler, Fethullah Gülen’le görüşmek “5 milyondan başlar” dedi.

Gülen'le ilgili teklifi kimin yaptığını açıkladı
Gülen'le ilgili teklifi kimin yaptığını açıkladı
GİRİŞ 09.12.2014 09:44 GÜNCELLEME 09.12.2014 11:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Balçiçek İlter ile yaptığı röportajda bir emekli subay tarafından Fethullah Gülen ile görüşmesi karşılığında 5 milyon TL teklif edildiğini iddia etmişti. 

Doğu Perinçek, Çıkış Yolu isimli programda olayın iç yüzünü anlattı. 1996 yılında Latif Erdoğan başkanlığında 12 kişiden oluşan Yazarlar Vakfı heyetinin kendisini ziyarete geldiğini söyleyen Perinçek, Fethullah Gülen ile bir otel lobisinde kahve içmesinin ve bir fotoğraf vermesinin teklif edildiğini fakat Türkiye’yi tarikat ağı sararken böyle bir fotoğraf vermeye yanaşmadığını belirtti. 

Perinçek, heyetin ziyaretinden iki gün sonra ise Emekli Deniz Binbaşı Erol Müterciler’in kendisini aradığını: “Niye hocamızı reddettiniz. Böyle bir görüşme 5 milyondan başlar. İki parti lideri bu görüşmeyi kabul etti.” dediğini söyledi. 

Perinçek, konuşmasının devamında, "Bu teklifi benim dışımda bir kişi daha reddetti. İsmail Hakkı Karadayı. Fethullah Gülen O'na da ödül vermek istedi, kabul etmedi.” açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR 4
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Aslında çokta farkları yok..Ne olacak konuşsalar veya konuşmasalar.
    Cevapla
  • bahar 9 yıl önce Şikayet Et
    hayal gücünde sınır yok gerçekten.kahve içmek şu kadardan başlar mış...teröristin doğru söyleyip söylemediği beni ilgilendirmiyo.pensilvanyalı vatikancı temize mi çıkacak?etrafındakileri büyük adam olduğuna inandırmış bi kere
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    vay vay vay.. perinçek ne yapsın bu daire içinde perinçek en dürüst adam oldu yahu.. ben ki, ona yıllarca per çungu çenk diyerek maoculuğuna işaret ederdim. hatta kastroyu elde çiçekle karşılamak için beklerken ki pozunu da bilirim ama görüşemedi bildiğim.. dürüstmüşsün perinçek. davanın adamısın. helal olsun sana. bu arada ergenekon soruşturmalarında ilk alınanlardan olan birinin de niye hemen saliverildiği hakkındaki şüphelerim de giderilmiş oldu.vay be.. vay ki vay..
    Cevapla
  • MEHMET 9 yıl önce Şikayet Et
    hiç güvenilir bir adam imajı vermiyorsun Perinçek...senin yalan söylemediğini nereden bileceğiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!