Hakan Fidan ve Vali'nin ' Saç teli' diyaloğu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katar Emiri ile yapacağı görüşme öncesi Hakan Fidan ve Ankara Valisi Kılıçlar arasında ilginç bir olay yaşandı.

Hakan Fidan ve Vali'nin ' Saç teli' diyaloğu
Hakan Fidan ve Vali'nin ' Saç teli' diyaloğu
GİRİŞ 19.12.2014 13:01 GÜNCELLEME 19.12.2014 13:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Ankara'da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'yi karşılama töreninde MİT Müsteşarı Hakan Fidan da vardı. Tören öncesi Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ın, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın paltosunda bulduğu uzun bir saç telini alarak yere atması dikkat çekti.

OBAMA İLE GÖRÜŞMEYE DE KATILMIŞTI

Cumhurbaşkanlarının resmi ziyaretlerinde MİT'ten bir temsilcinin yer alması, Türkiye'nin olağan uygulamalarındandı. Daha önceki Cumhurbaşkanları Turgut Özal ya da Süleyman Demirel'in, özellikle komşu ülkelere yönelik resmi yurtdışı ziyaretlerinde Türkiye heyetinde, genellikle Müsteşar Yardımcısı düzeyinde MİT mensupları yer aldı. Ancak Hakan Fidan, MİT Müsteşarlığı döneminde, dış politikada seleflerine göre çok daha aktif bir profil ortaya koydu.

21 PARE TOP ATIŞIYLA KARŞILANDI

Katar Emiri Al Sani'nin 've beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi tören ve 21 pare top atışıyla karşılandı. Resmi görüşmelerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği Türkiye heyetinde, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın yer aldı.

YORUMLAR 9
  • gökhan 9 yıl önce Şikayet Et
    o mesafeden sac telini nasıl gördünüzde uzun olduğuna karar vererek adamı zan altında bıraktınız haberi doğru yapın belki hanımı yanlış anlıcak uzun saç teli haberinizi
    Cevapla
  • nihat 9 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu haber mi?
    Cevapla
  • Mehmet Yavaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim muhafaza etsin.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Katar EYALETİMİZ olmak için dünden razı! Sayın Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani Büyük Türkiyeye hoş geldiniz şeref verdiniz Suudlar petrolün kralı ise, Katar da GAZ'ın imparatoru. Gün gelecek PAPALI HAÇLILAR Katara bile gitmek için İSTANBULDAN vize almak zorunda kalacak inşallah!
    Cevapla
  • mermer 9 yıl önce Şikayet Et
    ne yiyip ne iciyorsunuz? 32 kisi de bu sacmaligi begenmis. Katar eyaletimiz olacakmis peh.
    Cevapla
  • adalet 9 yıl önce Şikayet Et
    Katar diyip emiri övene kadar , nasılda mursiyi devirmek için sisiye destek çıktılar onu araştırın ...
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    gecenlerde fransizlarin yaptigi bi belgesel izledim birlesik arap emirliklerinin petrolden onceki ve sonraki siyasi durumunu anlatiyodu orda biseyin uzerine basa basa aciklama yaptilar emirliklerde sorun ulkenin yuzolcumu yada hangi emirin ne kadar topragi oldugu degil zaten sudi arabistan buyuk bi kisim col topragina el komus bunlarin emirlerin tek sorunu onlari sudi lerden yada iran dan mutlak bir gun gelecek saldiridan koruyacak bir guc turkiye bi sekilde halifeligi yeniden canlandirip buralari halifenin ordusu korusun demeli adamlar dunden razi zira ingilizler 1970 sonlari 1980 lerin basinda oradan ciktiklarinda yeterki kalin askerin parasini oderiz demis bu emirler
    Cevapla
  • bir vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    katar emiri diğer uşaklara benzemiyor. suriye ve gazzeye çok yardımı dokundu. ALLAH razı olsun
    Cevapla
  • Uğur 9 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum, Osman biraderim. Gavurların "Orta Doğu" dedikleri bu diyarda, ki asıl ismi "Merkezî Ülkeler" olmalıdır zira eskiçağdan beri dünyanın merkezi burasıdır, gerçekten dediğiniz gibi bir federasyon kurulacak inşallah. Katar'ı bilmiyorum, ama Suriye devrimi başarıyla sonuçlanacak, Allah dilerse, ve Suriye ile zaten önce derin bağlar kurulup ilerleyen onyıllarda tamamen birleşilecek. Kuzey Irak'la da benzer bir süreç yaşanıp Partiya Kafirin Kurdistan iyice marjinalleşecek. Allah başka türlü dilemedikçe, bu işi hiç kimse engelleyemez, çünkü her şey halihazırda zaten başladı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün