Toyota'dan "Hybrid Yeni Yıla Nerede Giriyor?" yarışması

Toyota, "Toyota Hybrid Yeni Yıla Nerede Giriyor?" yarışmasıyla katılımcılara bir gün boyunca Yaris Hybrid kullanma şansı sunacak.

Toyota'dan "Hybrid Yeni Yıla Nerede Giriyor?" yarışması
Toyota'dan "Hybrid Yeni Yıla Nerede Giriyor?" yarışması
GİRİŞ 27.12.2014 12:53 GÜNCELLEME 27.12.2014 12:53

Toyota açıklamasına göre, dünya çapında 7 milyondan fazla hibrit otomobil satışı gerçekleştiren Toyota'nın hibrit modelleri çevreye kazandırdıklarının yanı sıra ödül kazandırmaya da devam ediyor.

"Toyota Türkiye"yi Facebook üzerinden takip edenler "Toyota Hybrid Yeni Yıla Nerede Giriyor?" yarışmasına katılarak, bir gün boyunca Yaris Hybrid kullanma şansını yakalayacak.

30 Aralık 2014 tarihine kadar devam eden yarışmada, Toyota Yaris Hybrid modeli her gün dünyanın farklı ülkelerinde, farklı kent meydanlarına saklanacak. Katılımcılar ise Facebook üzerinden Yaris Hybrid'in nerede olduğunu bulmaya çalışacak.

Yaris Hybrid'in yerini bilen kişiler arasında her gün bir çekiliş yapılacak. Sonuçları 31 Aralık'ta Toyota Türkiye Facebook sayfasından açıklanacak çekilişle 50 kişiye, Toyota tarafından Yaris Hybrid araç tedarik edilecek ve katılımcılar bir gün boyunca çevreci motoruyla dikkati çeken hibrit teknolojisinin sessiz ve konforlu sürüşünün keyfine varabilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...