AK Parti Niğde Kadın Kolları Kongresi'ne doğru

AK Parti Niğde Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, "Bugün 4 milyonu bulan üye sayısı ile dünyanın en büyük siyasi örgütlenmelerinden biri olan AK Parti Kadın Kolları, kadınlarımızın sesinin en gür çıktığı platform olmuştur" dedi.

AK Parti Niğde Kadın Kolları Kongresi'ne doğru
AK Parti Niğde Kadın Kolları Kongresi'ne doğru
GİRİŞ 09.01.2015 16:36 GÜNCELLEME 09.01.2015 16:36

Sayın, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 2023 hedeflerini gerçekleştirmek için, yeni kadrolarını seçtiklerini ve büyük Türkiye hedefinin temellerini teşkilat olarak hep birlikte atacaklarını söyledi.

AK Parti'nin siyasette kadınlara verdiği önem ve kadının konumunu güçlendirmeye yönelik uyguladığı politikalarla kadınların toplum hayatına daha etkin katılmasını hedeflediğini ifade eden Sayın, şunları söyledi:

"Bugün 4 milyonu bulan üye sayısı ile dünyanın en büyük siyasi örgütlenmelerinden biri olan AK Parti Kadın Kolları, kadınlarımızın sesinin en gür çıktığı platform olmuştur. AK Parti'nin önümüzdeki hedefi, 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023 Türkiye'sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Partimizin başarısının arkasındaki en önemli güç, hiç kuşkusuz kadınlarımızdır. Kadın kolları teşkilatımız fedakar, gayretli, istekli ve güler yüzlü çalışmaları ile AK Parti'nin başarısında her daim öncü güç olmuştur. Biz, siyasetin bir takım oyunu olduğunun bilincindeyiz. Biz, birbirimizle değil, takımımızın başarısı için mücadele ediyoruz. Kadın kolları olarak yapacağımız 4. olağan kongremizden daha da güçlenerek çıkacağız. Birlik ve beraberlik anlayışımızın kongrelerden çıkaracağı enerji ile mili iradeyi hakim kılmaya devam edeceğiz."

Basın toplantısına, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...