Alışveriş merkezinde asma tavan düşmesi

Yaralı sayısı 7'ye yükseldi

Alışveriş merkezinde asma tavan düşmesi
Alışveriş merkezinde asma tavan düşmesi
GİRİŞ 14.01.2015 16:16 GÜNCELLEME 14.01.2015 16:16

Isparta'da asma tavanın düşmesi sonucu yaralananların sayısı 7'ye yükseldi.

Alışveriş merkezinin yeme içme bölümündeki asma tavanın yağış nedeniyle etkilenerek düşmesi sonucu buradaki 7 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından şehirdeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan kaza sonrası alışveriş merkezinin restoran bölümüne güvenlik şeridi çekilerek, vatandaşların girmesine izin verilmedi.

Tavanın düşmesi sırasında burada bulunan Hüseyin Karadoğan, alışveriş merkezinde restoran bölümündeki bir firmada çalıştığını, vardiya saati öğrenmek için burada gittiğini söyledi.

Restoranın içine girdiğinde büyük bir gürültü duyduğunu ve arkasına baktığını anlatan Karadoğan, "Çatı bölümü domino taşı şeklinde birden bire göçmeye başladı. Yani asma çatı insanların üzerine göçtü. Çok panik vardı" dedi.

Kaza sırasına insanların kaçıştığını, bazılarının dükkanlarının içine girdiğini ifade eden Karadoğan, bu kişileri arka kapıdan çıkarmaya çalıştıklarını, düşen çatının altında küçük çocuklarının olabileceğini düşünerek arama yaptıklarını dile getirdi.

Olayın olduğu saatte yeme içme bölümünde çok fazla kişi bulunmadığını vurgulayan Karadoğan, "Allah'tan o esnada fazla yoğunluk yoktu. Normalde bundan daha fazla yoğun oluyordu. Yarım saat önce olsaydı çok yaralanan olurdu" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle