Yeni Akit Gazetesi'ne saldırı

Yeni Akit gazetesi, sosyal paylaşım sitelerinde sahte bir hesapla yayımlanan Atatürk'e hakaret içeren fotoğraflar nedeniyle protesto edildi.

Yeni Akit Gazetesi'ne saldırı
Yeni Akit Gazetesi'ne saldırı
GİRİŞ 15.01.2015 01:11 GÜNCELLEME 15.01.2015 02:39
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Bir grup, akşam saatlerinde gazetenin Halkalı'daki binası önünde toplandı. 

Gazete aleyhine sloganlar atan grup içerisinden bazı kişiler, gazete binasına taş ve yumurta fırlattı. Olay esnasında binanın bazı camları kırılırken, gazeteye ait araçlar hasar gördü.

İKİ KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, eylemcileri dağılmaları konusunda uyardı. Protesto sırasında atılan taşlar sonucu binada bulunan iki kişi yaralandı. 

Yaralılardan İlhan Demir, olayın akşam saatlerinde gerçekleştiğini anlatarak, kendilerini korumak için bina içinde saklandıklarını söyledi. Saldırıya anlam veremediğini aktaran Demir, saldırganlardan şikayetçi olacağını kaydetti.

Protestocular gecenin ilerleyen saatlerinde gazete önünden ayrıldı. Polisin güvenlik amacıyla gazete önünde bekleyişi sürüyor.

AKİT'TEN O HESABA YALANLAMA

Bu arada, Yeni Akit gazetesi yetkilileri, Atatürk'e hakaret içeren fotoğrafların yayımlandığı "akitgazetem.com" isimli hesabın gazetelerinin resmi hesabı olmadığını bildirdi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 25
  • kemalist 8 yıl önce Şikayet Et
    Ataturke hakaret eden herkes kansız dir rahatsız olan defolup gitsin bu ülkeden
    Cevapla
  • Efe 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne ki yakinda TÜRK Torunlari insallah gösterecek bu Emevi bozmasi Devsirmelere buralar kimin Yurduymus adi neymis...
    Cevapla
  • Misafir degil 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Yeni Akit Yazar ve calisanlari Gazetenize yapilan saldiri tum millete yapilmis gibidir. Uzuntumu belirtir ve suclularin bir an once bulunmasini temenni ederim. Bu saldirilar bilindigi gibi ust aklin isidir ve anlamadigim neden kimse bunun kimligini aciklamiyor? Selam ve saygilar
    Cevapla
  • turan 9 yıl önce Şikayet Et
    atatürk benim yaşadıgım ülkenin kurucusu.h.z muhammet peygamberimiz a.s hiç kimse hakaret edemez.türklük bedenimiz islam ruhumuz ruhsuz beden cesettir.islamı kullanarak para kazanan medyayı lanetliyorum.biraz aklı selim olalım .bu memleket insanlıgın kurtulusu olacak.bir olalım birlik olalım.ALLAHIN İSTEDİGİ GİBİ OL.GÜL GİBİ AC KOKLASIN SENİ TÜM İNSANLIK
    Cevapla
  • En Yunus 9 yıl önce Şikayet Et
    Konu Peygamerimiz (SAV) olunca herşeyi ifade özgürlüğü gören tarafsız! basın, ve diğerleri nedense konu Atatürk olunca ifade özgürlüğü falan kalmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı