Adilcevaz Belediye Başkanı Gürsoy'a ziyaret

Adilcevaz ilçesinde TOKİ Şehit Yusuf Sayan Okul Müdürü Vahit Kapıcı, İnönü İlkokulu Müdürü İbrahim Gergin, anasınıfı öğretmen ve öğrencileri, okullarına verdiği destekten dolayı, Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u makamında ziyaret etti.

Adilcevaz Belediye Başkanı Gürsoy'a ziyaret
Adilcevaz Belediye Başkanı Gürsoy'a ziyaret
GİRİŞ 16.01.2015 16:28 GÜNCELLEME 16.01.2015 16:28

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürsoy, eğitime yapılan harcamanın hiçbir zaman boşa gitmediğini söyledi.

Gürsoy, "Eğitime yapılan katkının azı, çoğu olmaz. Bugünün çocukları yarının büyükleri olacak. Eğitim desteklerine daha yeni başladık. Allah nasip ederse öğretmen evini tadilattan geçirerek, öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının hizmetine sunuyoruz. İnşallah ilçemizdeki hiçbir okulumuzda sıkıntı kalmayacak" dedi.

44 öğrencinin eğitim gördüğü okuldaki anasınıfının yer döşemesini yaptıran Gürsoy'a teşekkür eden Vahit Kapıcı ise desteğinden dolayı Gürsoy'u makamında ziyaret ettiklerini bildirdi.

Gürsoy'un eşi emekli öğretmen Kadriye Gürsoy da bundan sonra eşiyle okul ziyaretlerine başlayacağını belirterek, "İnsan emekli de olsa, yaşlansa da içindeki öğretmen sevgisi ve öğrenci aşkı ilk günkü gibi genç kalıyor. Bugün burada minik yavrularımı görünce eğitime olan aşkım yeniden canlandı. Başkanımıza eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ardından Gürsoy, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?