Antalya'da kaybolan kişilerin bulunması

Yerleri tespit edilen kayıp kişiler, helikopterle bulundukları yerden alındı

Antalya'da kaybolan kişilerin bulunması
Antalya'da kaybolan kişilerin bulunması
GİRİŞ 19.01.2015 11:51 GÜNCELLEME 19.01.2015 11:51

Kemer ilçesinde Likya Yolu yürüyüşü sırasında kaybolan bir İngiliz ve iki Hollanda vatandaşı, helikopterle bulundukları yerden alındı.

Antalya Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Göynük Mahallesi Likya Yolu'nda doğa yürüyüşü sırasında kaybolan bir İngiliz ve iki Hollanda vatandaşının helikopterden görüldüklerini hatırlattı.

Bu kişilerin helikoptere alındıklarını bildiren Cevheroğlu, "Kemer Ayışığı Plajı'na getirip aileleri ile buluşturacağız. Sağlık durumları iyi görünüyor. Kontrol amaçlı önce ilçedeki hastaneye götürülecek. Daha sonra Antalya'da tam teşekküllü hastaneye sevk edilecekler" dedi.

Arama çalışmaları sorasında kayıp kişilerin sürekli yer değiştirdiklerini, tahmin ettikleri yerden farklı bir alanda bulduklarını dile getiren Cevheroğlu, bulduklarında tepe bir noktada bekler halde olduklarını kaydetti.

Cevheroğlu, telefon şarjlarının bittiğini anlatarak, "Bu kişiler ekiplerimizin büyük dikkat ve çaba gerektiren çalışması sonucu bulundu. Ekiplerimiz çok yoruldu. Çalışmalara katılan AFAD, jandarma, belediye ve gönüllü vatandaşlara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi