Yerköy'de öğrencilere kitap hediye edildi

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, Nurdoğdu Ortaokulu öğrencilerine, Prof. Dr. İsmail Lütfi Çakan’ın “Kur’an-ı Kerim’e Göre Peygamberler ve Tevhid Mücadelesi” isimli kitabı hediye edildi.

Yerköy'de öğrencilere kitap hediye edildi
Yerköy'de öğrencilere kitap hediye edildi
GİRİŞ 20.01.2015 11:27 GÜNCELLEME 20.01.2015 11:27

Okul Müdürü Halit Arapoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları'nın üçüncüsüne katılacak 40 öğrenciye, ücretsiz kitap dağıtıldığını söyledi.

Kitaplar için sponsor olan hayırseverlere teşekkür eden Arapoğlu, şöyle devam etti:

"Zinde Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü tarafından düzenlenen Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları'nın ilki ilmihal, ikincisi de Kur’an-ı Kerim mealinden yapılmıştı. Bu yıl üçüncüsü yapılacak yarışmanın konusu ise 'Peygamber efendimizin hayatı' olarak belirlenmiştir. Bizler de öğrencilerimizin bu yarışma vesilesiyle Peygamberimizin hayatını öğrenip onu örnek almalarını istedik. Bugün de yarışmaya katılacak öğrencilerimize kitapları ücretsiz olarak hediye ettik. Umarız bu yarışma sayesinde sadece öğrencilerimiz değil tüm insanlık Efendimizin değerini anlar ve son günlerde yabancı bir dergide ve onunun uzantısı basınımızda çıkan karikatürler aracılığıyla Peygamberimizi itibarsızlaştırma yönündeki beyhude girişimlere bir dur denir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt