Gölpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi Genel Kurulu

Gölpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurul toplantısı yapıldı

Gölpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi Genel Kurulu
Gölpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi Genel Kurulu
GİRİŞ 24.01.2015 10:31 GÜNCELLEME 24.01.2015 10:31

Gölpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Kooperatif Toplantı Salonunda gerçekleştirilen genel kurula, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Halit Gölcan, Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatif Başkanı Necdet Kayırmaz, Gölpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Fevzi Şen, Bilecik Halkbank Şube müdürü Fatih Özyer ve bakanlık temsilcileri ile üyeler katıldı.

Şen, kooperatiften maliye kaydı ve esnaf sicil kaydı sona eren 29 ortak ile yollarını ayırdıklarını ve yıl içerisinde 28 ortağın aralarına katıldığını belirterek, 2014 yılında olan beklentilerinin büyük bir bölümünü gerçekleştirdiklerini söyledi.

2011 yılından bu yana ortaklarına icra işlemi başlatmadıklarını belirten Şen, "2015 yılında da işlem yapmak zorunda kalmayız. Biz yöneticiler olarak ortaklarımıza güveniyor ve inanıyoruz. 2015 yılının ülkemize, esnaf ve sanatkarlarımıza bol kazançlı günler getirmesini diliyorum" dedi.

Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Gölcan, geleneksel, kültürel ve sanatsal değeri olan kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlara Ocak ayından itibaren kullandırılacak krediler için yüzde 100 faiz indirimi yapılacağını bildirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir