Denizli'den kısa kısa

AK Parti Pamukkale İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Vural seçildi

Denizli'den kısa kısa
Denizli'den kısa kısa
GİRİŞ 24.01.2015 12:42 GÜNCELLEME 24.01.2015 12:42

Pamukkale ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına Muhammet Fatih Vural seçildi.

AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları’nın 1. Olağan Kongresi AK Parti il binasında gerçekleşti.

Kongrede konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "7 Haziran'daki seçim çok önemli. Bu virajın son noktası. Bu seçimde gençlerimizin heyecanıyla durmayacağız koşacağız. Seçimlerde destan yazacağız. Bu davada çok emek var. Bu davada milyonlarca insanın emeği var, acısı var. Bu yürüyüşü yavaşlatırsak bile bunun hesabını hem bu millete hem de Allah’a veremeyiz. Gençlerimize çok güveniyoruz” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki de görevlerini yaparken gençleri hiç mahcup etmemeye gayret ettiklerini dile getirdi.

Kongreye Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Ahmet Şahin, Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kılınç, ilçelerin gençlik kolları başkanları ve partililer katıldı.

Kongrede Cevat Serdar görevini yeni seçilen ilçe başkanı Muhammet Fatih Vural’a devretti.

Tavas Belediyesi'ne yeni hizmet araçları

Tavas Belediyesi'ne yeni alınan hizmet araçları törenle hizmete alındı.

Alınan 1 vakumlu yol süpürme makinesi ve 3 süpürme makinesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, temizlik araçlarına yenilerini eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bu araçlarla belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesini hedefliyoruz. Hizmet kalitemizi artırmak için önemli adımlar attık, atmaya da devam edeceğiz" dedi.

Bağlar yolu için yeni düzenleme

Tavas'ta toplam uzunluğu 1,1 kilometre olacak ve içinde bisiklet ve yürüyüş yolu olarak planlanan Bağlar Yolu için çalışma başlatıldı.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ilçenin tarihi miraslarından olan Bağlar Yolu'nu yeniden düzenleyeceklerini belirtti.

Akyol "İlçemizi daha sosyal ve kültürel bir imaja kavuşturmak adına başlattığımız projede yürüyüş ve bisiklet yolları olacak. Böylece ilçemizde her yaştan vatandaşımız huzur, güven ve sağlık içinde bu güzellikten yararlanabilecek. Tavasımızın doğasını değiştirecek bu projemizde, orta refüjdeki ağaçların büyümelerinden kaynaklı sebeplerle yollara zarar verdikleri tespit edildi. Bu ağaçlar uygun makinelerle farklı bir yere taşınacak. Daha canlı, doğal yaşama uyumlu, modern ve yaşanılabilir bir Tavas için tüm yeşil değerlerimizi korumaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek