Bilecik'te "Gençliğe sporla bakış" projesi

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından hazırlanan ve Bilecik Valiliği koordinesinde yürütülen "Gençliğe sporla bakış" projesi kapsamında spor malzemesi dağıtıldı.

Bilecik'te "Gençliğe sporla bakış" projesi
Bilecik'te "Gençliğe sporla bakış" projesi
GİRİŞ 26.01.2015 12:03 GÜNCELLEME 26.01.2015 12:03

Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Polisevi'nde düzenlenen dağıtım töreninde, son yıllarda proje kültürünün sosyal sorumluluk alanlarında yoğunlaşmasının gelecek için ümitlendirdiğini söyledi.

İçişleri Bakanlığı Dernekler Başkanlığı kanalıyla bu tür projelerin uygulamaya konulduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Taşdöğen, şöyle konuştu:

"Temennimiz, projeler bundan sonra daha da çoğalsın. 2014 yılında ilimizden gönderilen 5 projeden 'Gençliğe sporla bakış' projesi seçilerek uygulanmaya kondu. 14-19 yaş arasındaki gençlerimizin yer aldığı projeyle hem eğitim anlamında hem de eğitimin bir parçası olan spor alanında onların yeteneklerini öne çıkarmak, aileleriyle ve yaşadıkları toplumdaki entegrasyonları ile ilgili onlara birçok yetenek kazandıracak. Uygulanacak proje, gençlerimizin var olan yeteneklerini ileriye götürecek bir projedir. Önümüzdeki yıllarda da buna benzer sosyal sorumluluk alanında toplumumuzun ihtiyaç duyduğu alanlarda projelerin çoğalması. Ne kadar geleceğe güvenle bakabilen, özgüvenli gençler yetiştirebilirsek bu tür projeler amacına tam anlamıyla ulaşmış olacaktır."

Belediye Başkanı Selim Yağcı da Bilecik'te birlik, beraberlik ve kolektif çalışma olduğunda nelerin başarılabileceğinin gösterildiği güzel bir örnek olduğunu vurgulayarak, 4 kurumun bir araya gelerek gençlere yönelik spora kazandırma konusunda bir çalışma ortaya koyduğunu kaydetti.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun ise projeye destek veren kurumlara teşekkür etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız