Bingöl’de akademisyenlere proje eğitimi

Bingöl Üniversitesi (BÜ) Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından akademisyenlere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bingöl’de akademisyenlere proje eğitimi
Bingöl’de akademisyenlere proje eğitimi
GİRİŞ 27.01.2015 16:35 GÜNCELLEME 27.01.2015 16:35

Rektörlük binasında gerçekleşen toplantıda konuşan BÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ekrem Atalan, akademisyenlerin proje konusunda üretken olmaları gerektiğini söyledi.

Üniversite bünyesinde yer alan laboratuvarların her türlü proje ve araştırma yapmak isteyen akademisyenlere açık olduğunu anlatan Atalan, “Yeni bir üniversite olmamıza rağmen son derece donanımlı bir laboratuvarımız var. Akademisyenlerimizin bu laboratuvarımızdan olabildiğince faydalanmaları gerekiyor. Üniversitemiz artık fiziksel yapısını tamamladı. Kalite ise yayın ve projelerle ortaya çıkar. Size de bunları gerçekleştirmek kalıyor" dedi.

Toplantıya, Genç Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Alaattin Yüksel, BÜ Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdulvahap Baydaş, Merkezi Laboratuvar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aydın Şükrü Bengü ve çok sayıda akademisyen katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı