Edirne'de ihaleler

Belediyeye personel hizmeti alımı ihalesi yapılacak

Edirne'de ihaleler
Edirne'de ihaleler
GİRİŞ 28.01.2015 11:11 GÜNCELLEME 28.01.2015 11:11

Edirne Belediyesinde, personel hizmeti alımı ihalesi yapılacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin kültür ve sosyal işler müdürlüğü proje destek biriminde bu yıl çalıştırılmak üzere 6 kişinin alınacağı belirtildi.

Hizmet alımının 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edileceği aktarılan açıklamada, başvuruda bulunacak kişilerin kriterleri sağlaması durumunda işe alınacağı kaydedildi.

Ayrıntılı bilgiye, Elektronik Kamu Alımları Platformu'nda (EKAP) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabileceği ve başvuruların kültür ve sosyal işler müdürlüğüne yapılması gerektiği ifade edilen açıklamada, ihalenin 3 Şubat saat 11.00'de yapılacağı aktarıldı.

Alüminyum sülfat alım ihalesi

Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, alüminyum sülfat alımı ihalesi yapılacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ihalenin 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edileceği belirtildi.

Ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabileceği ve başvuruların su ve kanalizasyon müdürlüğüne yapılması gerektiği aktarılan açıklamada, ihalenin yarın saat 14.00'te yapılacağı kaydedildi.

Belediye gazetesinin basım işi ihalesi

Edirne Belediyesinin çalışmalarını içeren gazetenin basım işinin ihale edileceği belirtildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, basın yayın ve halkla ilişkiler müdürlüğünce belediyenin yaptığı çalışmaları konu alan gazetenin on bir kez basım işi ihalesinin 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edileceği aktarıldı.

İhalenin, 3 Şubat saat 14.00'te yapılacağı kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan dönere de salça oldu! Türkiye için yapılan tescil rahatsız etti
7 yıl sonra bir ilk! Türkiye'ye gelip kritik anlaşmalara imza atacak