"Kocaeli Merkez Ticari Gelişim" Projesi

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Murat Özdağ, "Kocaeli Merkez Ticari Gelişim" Projesi'nin şehirdeki ticari hayatı geliştirmek amacıyla hazırlandığını belirtti.

"Kocaeli Merkez Ticari Gelişim" Projesi
"Kocaeli Merkez Ticari Gelişim" Projesi
GİRİŞ 29.01.2015 14:14 GÜNCELLEME 29.01.2015 14:14

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı ziyaret eden Özdağ, proje hakkında bilgi verdi.

Kocaeli Üniversitesinden akademisyenlerin de katılımıyla "Kocaeli Merkez Ticari Gelişim Projesi Arama" Konferansları, düzenlediklerini ve elde ettikleri bilgileri rapor haline getirdiklerini kaydeden Özdağ, şunları söyledi:

"Raporumuzu, kent merkezinin ticari açıdan avantajları ve dezavantajları olmak üzere iki ana tema üzerine kurduk. Özellikle de, kent merkezinde ticari hareketliliği azaltan faktörler üzerinde yoğunlaşarak, bunların ortadan kaldırılmasına yönelik çeşitli projeler hazırladık. Belediye Başkanımızın şehrimizdeki ticari hayatı geliştirme yönündeki hassasiyetini çok iyi biliyoruz. Kocaeli Merkez Ticari Gelişim Projesi'nde, İzmit Belediyesi ile birlikte çalışmak istiyoruz."

Doğan ise KOTO'nun hazırladığı bu projeyi çok önemsediklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Şehrimizdeki ticari hayatın gelişmesi için sürekli projeler üretiyoruz. Zorlanan esnafımızı, daha iyiye nasıl taşıyabiliriz, şehirdeki müşteri sayısını, müşteri portföyünü, müşteri hacmini nasıl büyütürüz, sürekli bunlara kafa yoruyoruz. Biz biliyoruz ki İzmit zengin olursa, bu durumdan Türkiye faydalanır. İzmit zengin olursa, herkes zengin olur. Esnaf güçlü olursa, İzmit güçlü olur. İzmit ticari anlamda güçlü olursa halkımız mutlu olur."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı