Kurtalan Ekspres Gençlik Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı çeyrek finalde

Kurtalan Ekspres Gençlik Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, katıldığı "Anadolu Yıldızlar Hentbol Ligi" grup müsabakalarını kazanarak çeyrek finalde oynama hakkı kazandı.

Kurtalan Ekspres Gençlik Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı çeyrek finalde
Kurtalan Ekspres Gençlik Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı çeyrek finalde
GİRİŞ 01.02.2015 19:22 GÜNCELLEME 01.02.2015 19:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’nün kulüplere ve milli takıma altyapı oluşturulması için hazırladığı "Anadolu Yıldızlar Hentbol Ligi” projesi kapsamında Diyarbakır’da yapılan hentbol müsabakalarda başarı gösteren ilçenin ilk Bayan Hentbol Takımı çeyrek finale yükseldi.

Kurtalan Ekspres Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ethem Güran, grupta iddialı olduklarını, milli takımın altyapısına en fazla sporcu kazandıran takım olmak istediklerini söyledi.

Güran, 22 Şubat’ta Mardin’de yapılacak çeyrek final maçlarına hazırlıklarına başlayacaklarını ifade etti. Güran, İlçenin ilk bayan hentbol takımının kurulmasıyla ilçede bayanların da sosyal aktivitelere katılımının artacağına inandığını kaydetti.

Grup maçlarında gösterdikleri başarının yanı sıra iki oyuncularının da proje kapsamında milli takımın altyapısına seçildiğini anlatan Güran, şöyle konuştu:

"Helin Güran ve Sema Yüksekbağ isimli iki bayan sporcumuzu hentbol milli takımının altyapısına kazandırdık. İlçemiz adına çok sevindirici bir gelişmedir. Kulübümüz, sadece hentbol spor dalında değil, bayanlarımızı tüm spor dallarında müsabakalara hazırlayarak bayanların sosyal aktivitelere katılımını sağlamak için çalışacaktır. "

Güran, "spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı" Kaymakam Mustafa İmamoğlu’na da teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • İlknur❤️➰ 9 yıl önce Şikayet Et
    süperiz spor Arkadaşlarımla ve kendimle gurur duyuyorumm
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı