Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Atabek, Sakarya'da

Çiğdem Erdoğan Atabek, SAGEP'i ziyaret etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Atabek, Sakarya'da
Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Atabek, Sakarya'da
GİRİŞ 01.02.2015 19:39 GÜNCELLEME 01.02.2015 19:39

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Milli Türk Talebe Birliği (MTT ), Sakarya Alperen Ocakları, Genç TÜMSİAD Sakarya ve Genç MÜSİAD Sakarya üyelerinden oluşan Sakarya Gençlik Platformu'nu (SAGEP) ziyaret etti.

Atabek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sakarya'da böyle bir oluşumun önemli başlangıç olduğunu söyledi.

"Burada çok önemli bir maya atılmış, bu mayanın tutmaması mümkün değil" diyen Atabek, "Dolayısıyla yaptığınız işin ya da birlikteliğin önemli olduğunu hissetmeniz gerekiyor. Her yola Besmele çekip başlıyoruz, sonra da o hissiyat çok önemli. Sİze neyi hissettirdiği çok önemli. Hissiyattan sonra düşünceler oluşuyor, düşüncelerden sonra da davranışlar oluşuyor" şeklinde konuştu.

Bu tür çalışmaların gelecek ve yeni Türkiye önemli olduğunu vurgulayan Atabek, "Sakarya, farklı bir şehir. Burada atılan maya Türkiye'nin her tarafında tutar. Sakarya'da birçok farklı etnik millet hep birlikte, huzur, barış, kardeşlik içinde yaşıyor. 'Sakarya'da da böyle bir çalışma Türkiye'ye nüfuz eder' diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Atabek, gençliğin en önemli ihtiyacının doğru okumak olduğunu dile getirerek, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Herkesin mutlaka okuması gereken isimler vardır. Çok önemli okumalar yapıyorsunuz, bunlar sizin fikir dünyanıza muazzam katkı sağlayacak. Fikir dünyanız zengin olduktan sonra sizden bu topluma hiçbir zaman zarar gelmez. Topluma zarar veren gençler ya da topluma daha daha ileri yaşlarda zarar veren büyükler, fikir dünyası ağırlıklı boş kişiler oluyor yani doğru okumak ve onları hayatımıza geçirmek çok önemli."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle