Özgecan için koluna kesik attı

Adana'da 28 yaşındaki Süleyman Özşahin, Mersin'in Tarsus İlçesi'nde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için eylem yaptı.

Özgecan için koluna kesik attı
Özgecan için koluna kesik attı
GİRİŞ 22.02.2015 16:17 GÜNCELLEME 22.02.2015 16:17
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Kamyonetinin üzerine çıkan Özşahin, küçük tüpte ısıttığı demir çubuğu koluna bastırıp kendini yaralarken, "Ya o adam idam olacak ya da ben" diye bağırdı.

Kent merkezinden geçen D-400 Karayolu üzerindeki Türkkuşu Kavşağı'na kamyonetiyle gelen pimapen ustası Süleyman Özşahin, vatandaşların şaşkın bakışları altında aracının üzerine çıktı. Yanında getirdiği küçük tüpü yakarak, ısıttığı demir çubukla kolunu dağlayan Özşahin, elindeki bıçakla da polislerin kendisine yaklaşmasını engelledi.

Polislerin ikna etmek için çaba harcadığı Özşahin, Mersin'in Tarsus İlçesi'nde öldürülen Özgecan Aslan için eylem yaptığını söyledi. Özşahin "Özgecan'ın kanı yerde kalmayacak. Bugün Özgecan'ın hesabı sorulacak. Özgecan'ın çığlıklarını kim duydu, polis nerdeydi. O kız ormanda yakılırken, onun çığlıklarını kim duydu. Bunun hesabını kim verecek" diye bağırdı. 

Özşahin daha sonra tüpte ısıttığı demir çubuğu koluna bastırırken, "Ben o adamın idam olmasını istiyorum. Ya o adam idam olacak yada ben idam olacağım. Onun bedeni böyle yanarken onun çığlıklarını kim duydu. Ben orda olsaydım böyle olur muydu. Ben onun kanını yerde bırakır mıydım" diyerek kendini yaraladı. 

Daha sonra eylemine son veren Özşahin'in, polisler tarafından  emniyete götürülürken ağladığı gözlendi.

YORUMLAR 20
  • osman 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın editör "pimapen ustası" yazmışsınız pimapen bir markadır. Doğrusu "pvc ustası" olacak. Saygılar.
    Cevapla
  • Kasımpaşalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Eylem yapacağına dua et
    Cevapla
  • insanların tipinden psikolojik analiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Siz neye benziyorsunuzda insanlara atıp tutuyorsunuz haysiyetsizler yok kendini oldreymiş yok ozgecanla aynıymış sen kimsin haysiyetsiz herif insanlara bunu soyluyosun zanda bulunuyosun.Allah kahretmesin seni!!
    Cevapla
  • huseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    Yarin ben de unlu olmak icin eylem yapacam :p
    Cevapla
  • rüzgar 9 yıl önce Şikayet Et
    lan burda bir kız ölmüş sen neyin peşindesin sen yarın birgün başına gelse bende derim bu ölmüş eylem yapayim ünlü olayım ya
    Cevapla
  • vay be 9 yıl önce Şikayet Et
    yeter be sen kimsin ki psikopat ondan hiç bir farkın olmadığına adım gibi eminim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması