Kayıp kızının fotoğraflarını internette buldu!

Bursa’da yetiştirme yurdunda kalan ve izinli olarak geldiği evinden ekmek almaya giden 17 yaşındaki Kübra Y.'den 15 gündür haber alınamıyor

Kayıp kızının fotoğraflarını internette buldu!
Kayıp kızının fotoğraflarını internette buldu!
GİRİŞ 26.02.2015 18:34 GÜNCELLEME 27.02.2015 03:18
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Merkez Osmangazi İlçesi’nde yaşayan Kübra Y., üç yıl önce evden sürekli kaçtığı gerekçesiyle eşinden boşanan annesi Nuray Aydın’dan (37) alınıp, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yetiştirme yurduna yerleştirildi.

Kaldığı yurttan iki ay önce izin alan Kübra, annesi Nuray Aydın’ın yanına gitti. Evden "Ekmek almaya gidiyorum" diyerek ayrılan genç kız, geri dönmedi. Anne Aydın, polis ve savcılığa kızının bulunması için müracaatta bulundu ancak bir gelişme olmadı. 15 gün önce cep telefonundan kızının aradığını belirten Nuray Aydın, 'Anneciğim ben de sizi çok özledim. Yanınıza gelmek istiyorum ama gelirsem sadece beni değil, kardeşimi ve seni de öldürecekler' diyerek telefonu kapattığını söyledi. 

Kızının sosyal paylaşım sitesinde bir gece kulübünde çekilmiş fotoğraflarının yayınlandığını anlatan anne Aydın, "Anne olarak yavrumun başına kötü olayların gelmesinden çok korkuyorum. Bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.

YORUMLAR 10
  • ebu talha el kürdi 9 yıl önce Şikayet Et
    zorla tutuluyordur bu doğru olabilir annesinin artık ondan vazgeçmesi için kızın uydurduğu bir yalan da olabilir.ama sonuç şu kız istediği hayatı sonunda bulmuş kim ne derse desin hangi biri için hayır düşünecem bu millet helak olmayı çoktan haketmiş.sen 6 yaşına kadar tv karşısında çocuk büyüt sonra gönder haramzade okullara 17 yaşında zorunlu eğitim bitsin tabi bu arada çocuk da bitsin sonra ondan hayırlı evlat bekle 10 çocuktan 2 tane ya çıkar ya çıkmaz gerisi böyle telef olup gider.
    Cevapla
  • Urfa 9 yıl önce Şikayet Et
    gözünüzü sevim şu kınamalarımızı ve yargılamalarınızı önce kendi ailelerimiz için çocuklarımız için yapalım yorumcu arkadaşlar, evden öle koltuğa yaslanıp yazmak çok kolay. mantıklı bişey söleyin veya sorun yoksa sölemeyin boşu boşuna kafa ütüleyip günahkar olmayın.
    Cevapla
  • Urfa 9 yıl önce Şikayet Et
    ii de arkadaş çağımız bilişim çağı nereden hangi şehirden hangi mahalleden aradığı tespit edilebilir hatta nokta vuruşu yapılarak.
    Cevapla
  • Acı Gerçek 9 yıl önce Şikayet Et
    kadına şiddet den bahsedip haklı olarak ortalığı ayağa kaldıranlar, kadınların köle yapılmasına neden karşı çıkmıyorsunuz
    Cevapla
  • Veyis 9 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş allah kimsenin başına vermesin bence sende onlara dua halinede şükret
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler