Karagül yeni 74. bölüm fragmanı FOX yayınlandı mı

Karagül yine reyting rekorları kırdı. Karagül 74. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.

Karagül yeni 74. bölüm fragmanı FOX yayınlandı mı
Karagül yeni 74. bölüm fragmanı FOX yayınlandı mı
GİRİŞ 02.03.2015 09:11 GÜNCELLEME 02.03.2015 09:11

Karagül cuma günü yine reyting rekorları kırdı. Solukları kesti. Karagül 74. bölüm fragmanı dizinin takipçileri tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Sevilen dizi son bölümüyle izleyenlerin nefeslerini kesmiş, koltuklarına kitlemişti. Narin ve Ebru arasındaki hesaplaşma izleyenleri ekrana hapsetmişti. Ayrıca Ebru'nun çocuklarıyla arasındaki gerginlik de son bölüme damga vurmuştu. Şimdi ise izleyiciler Karagül 74. bölüm fragmanının çıkmasını bekliyor. Dizinin fragmanından yeni bölüme dair ipuçları edinmek isteyen kullanıcıların bekledikleri Karagül 74. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Karagül son bölüm ve yeni bölüm ipuçları haberimizde.. 

KARAGÜL 73.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Narin, kaderini belirleyecek olan mahkeme sırasında Kendal’ın gerçek yüzünü görür. Ebru’nun ifadesiyle birlikte bütün inandıkları ve bildikleri alt üst olan Narin, Ebru’ya doğru yaklaşırken, Kendal artık evdeki tek destekçisi olan Narin’i kaybeder. Ebru, Baran için Narin’i affetse de Ada ve Maya bu kez annelerini affetmeyecektir. 
 
İyici köşeye sıkışan Kendal kendi yöntemleriyle Oğuz’un hakkından gelmek için harekete geçer. Ada’yı geçmişinden kalan bir hesap beklemekte ve tehlike adım adım yaklaşmaktadır. Kadriye, Narin ve Ebru’yu aralarındaki hesabı görmeleri için bir kulübeye kapatır. Kadriye’nin bütün iyi niyetiyle başladığı bu iş Baran’ın onları almaya gitmesiyle birlikte bir felakete dönüşür.

KARAGÜL 74.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

KARAGÜL SON BÖLÜM 73.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

EN GÜZEL YEMEKLER İÇİN TIKLAYIN

OTOMOBİL PİYASASI İÇİN TIKLAYIN

EN GÜZEL OYUNLAR İÇİN TIKLAYIN

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız