Gölpazarı Belediye Olağan Meclis Toplantısı yapıldı

Gölpazarı Belediyesi mart ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı başkanlığında yapıldı.

Gölpazarı Belediye Olağan Meclis Toplantısı yapıldı
Gölpazarı Belediye Olağan Meclis Toplantısı yapıldı
GİRİŞ 03.03.2015 08:54 GÜNCELLEME 03.03.2015 08:54

Belediyede gerçekleştirilen toplantıda, belediye disiplin amirleri yönetmeliği, iş makinelerinin tescil işlemlerine ait yönetmelik, İller Bankasından kredi alınması ve atık su ücret tarifeleri görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.

Kazıcı, kamu kurumlarında imza yetkilileri ve sicil amirlerini belirleyen cetvelin kendi kurumlarında da uyarlanmasını ve iş akışına göre disiplin amirliği yönetmeliğinin kabul edildiğini belirterek, şunları söyledi:

"İş makinelerinin tescil işlemleri ile ilgili bir araştırma yaptık ve yasaya uygun olarak ruhsatlarını ve plaka işlemlerini tamamlayacağız. İş makinelerinin ruhsatları olmayınca zorunlu sigortaları da yapılamıyordu, dolayısıyla ruhsat ve plaka işlemlerinden sonra şehir içerisinde çalışan makinelerin zorunlu sigortalarını da yaptırmış olacağız. Yasal zorunluluğu bulunan atık su ücretleri alınması gerekiyor, ücret tarifelerinin hazırlanması için belediyemizin tarife komisyonuna havale ettik. Nisan ayı meclisine yetiştirerek bu tarife ücretini belirleyip yürürlüğe sokacağız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar