Davutoğlu konuşurken haber Diyarbakır'dan geldi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun canlı yayında konuştuğu esnada Diyarbakır'dan sağlık çalışanına saldırı haberi geldi.

Davutoğlu konuşurken haber Diyarbakır'dan geldi!
Davutoğlu konuşurken haber Diyarbakır'dan geldi!
GİRİŞ 12.03.2015 12:38 GÜNCELLEME 12.03.2015 13:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu, Sağlık Bakanlığı'nın "Şifa Veren Ele Vefa" programında özellikle doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına saldırı konusunu konuşuyorken, Diyarbakır Devlet Hastanesi'nden doktora bıçaklı saldırı haberi geldi.

Başbakan Davutoğlu, "Şiddete mağdur olmuş doktorlarımıza şifalar diliyorum, geçmiş olsun diyorum. Öldürülen doktorlarımızı ise ben şehit olarak kabul ediyorum. Doktor Ersin Arslan şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Çok sayıda şiddete maruz kalmış sağlık çalışanlarımızla şu anda konuşuyoruz" sözlerini kullandı.

İşte o haber:

Diyarbakır Selahattin Eyyubi Hastanesi’nde görevli bir kadın, eski eşinin konuşma isteğini geri çevirdi. Çıkan tartışmayı önlemeye çalışan bir doktor ile güvenlik görevlisi, kadının eski eşi tarafından bıçaklandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır Selahattin Eyubbi Hastanesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, hastanenin otomasyon bölümünde çalışan Berna A.’nın eski eşi, sabah saatlerinde hastaneye gelerek kendisi ile konuşmak istedi. Berna A., eşinin isteğini geri çevirince tartışma çıktı. Berna A. ile Murat A.’nın tartışma sesleri üzerine odasında hasta muayene eden beyin cerrahı Şerif Turan ile güvenlik görevlileri olaya müdahale etti. Bu sırada belindeki bıçağı çıkaran Murat A., Dr. Şerif Turan ile güvenlik görevlisi Mehmet Yıldız’ı yaraladı. Olayın ardından Murat A. ve yanındaki arkadaşı hastaneden kaçtı.

Güvenlik görevlisi Mehmet Yıldız ayakta tedavi edilirken, beyin cerrahı Dr. Şerif Turan ameliyata alındı. Turan’ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki kimse oh iyi yapmış diyemez ama doktor hemşire vs.işini layıkıyla yapanlar hariç hastalara insan gibi davransalar bunlar kesinlikle yaşanmaz zaten hastaneye gelenler doğal olarak morali bozuk olarak geliyor birde orada çalışanların tavırları eklenince
    Cevapla
  • Sedat 9 yıl önce Şikayet Et
    şifa ALLAH'tan dır...
    Cevapla
  • NURİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Şifa veren sadece Allah'tır. Doktor sadece bir vesiledir. Programın adını beğenmedim.
    Cevapla
  • mahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    doktora şiddeti kınıyoruz ama doktorların hergün hastaya şiddetini kimse görmüyor. muayene ücreti için yüzlerce kilometreden yol gelen hastayı özel muayenehanesine çağırması mı desem, hastanın yüzüne bakmadan ilaç yazıp savsaklayanı mı desem, bir sürü hasta sıra beklerken mesaiye keyfi olarak geç geleni mi desem. daha örnekleri çok.ama medya neyi işliyorsa hepimiz balıklama atlıyoruz. gidin bi de saldıran kişiye niye saldırdığını sorun bakalım. o zaman karar verin.
    Cevapla
  • efe 9 yıl önce Şikayet Et
    tüm doktorları bu şekilde genellemen doğru değil şuda bir gerçek doktorların iş yükü gerçekten ağır günde o kadar hastaya bakmak kolay değil
    Cevapla
  • ..... 9 yıl önce Şikayet Et
    Selam sana konyali..mevlananin abdulmecidin...kahraman..kim tutar seni...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!