Kursiyerlerden yaşlılara cilt bakımı

Ccedil;ubuk Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı cilt bakımı ve güzellik kursu kursunda eğitim alan ev kadınları, Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlılara cilt bakımı yaptı.

Kursiyerlerden yaşlılara cilt bakımı
Kursiyerlerden yaşlılara cilt bakımı
GİRİŞ 29.03.2015 09:38 GÜNCELLEME 29.03.2015 09:38

''Yaşlılar Haftası'' dolayısıyla, ''Hamur Açan Eller Güzellik Dağıtacak'' sloganıyla açılan uygulamalı cilt bakımı ve güzellik kursunda eğitim alan kursiyerler Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki kadınların bakımını gerçekleştirdi.

Kursiyerlere teşekkür eden Çubuk Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Muslim Guzi, yaşlıların yılın sadece belirli dönemlerinde değil her zaman hatırlanması ve ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini ifade ederek, ’’Kursumuza katılan ev hanımlarımızın tamamen kendi istekleriyle yapmış oldukları bir etkinlik. Kursta öğrendiklerini bizlerin bu günlere gelmesinde emek ve katkıları olan büyüklerimize, annelerimize hizmet vererek uyguladılar’’ dedi.

Kurs koordinatörü Emel Demirci de amaçlarının huzurevinde kalan yaşlıları mutlu etmek olduğuna değinerek, talep olduğu takdirde her zaman kursiyerlerle huzurevine gidip cilt bakımı yapabileceklerini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe