Teröristlerin kimliği belli oldu!

Berkin Elvan soruşturması savcısını rehin alan silahlı kişilerden birinin daha önce gözaltına alınan Ş.Y olduğu ileri sürülüyor.

Teröristlerin kimliği belli oldu!
Teröristlerin kimliği belli oldu!
GİRİŞ 31.03.2015 15:25 GÜNCELLEME 31.03.2015 15:36
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Öte yandan örgüte yakın sosyal medya hesaplarından savcının odasındaki eylemcilere ait olduğu belirtilen ses kaydı yayınlandı.

İstanbul Adliye Sarayı'na girip Berkin Elvan soruşturmasını yürüten Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı rehin alan kişilerden birinin Ş.Y olduğu ileri sürüldü. Ş. Y'nin İstanbul'da geçmiş tarihte yasadışı örgüte yönelik bir operasyonda gözaltına alınan isimlerden biri olduğu belirtiliyor. Öte yandan eylemi üstlenen örgüte yakın sosyal medya hesaplarından savcının odasındaki eylemcilere ait olduğu belirtilen bir ses kaydı paylaşıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 24
  • irfan_adiyamanli@hotmail.com 9 yıl önce Şikayet Et
    tık bunları içeri bidaha çıkmasınlar içeri bunların özgurlukleri nasılki yüzleri maskeli yerleride dört duvar olsun
    Cevapla
  • ahmet yakut 9 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek almaya giderken öldürülen çocuğu savunanların hepsi bu eylemi de savunacak şimdi. Bu millet o günkü savunucuları da iyi bellemişti bu günküleri de unutmayacak...
    Cevapla
  • h.beylerbeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    chp berkin elvan dedi durdu zaten chp nin istediği bu değilmi. bu polisler chp lilere lazım olmazmı.bunu yapanlar gezici polis taşlıyan vatan hainleridir.berkin dediğin kim. nice askerlerimiz şehit oldu hic duydunuzmu chp lilerden lanetliyoruz diye bir söz.size rey verenlere üzülüyorum.
    Cevapla
  • hayeullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Maklube icin pirinc bulamamislar. eyleme girismis mubarekler!! ama bu safhaya gelene dek devlet bu kadar aciz mi ?? nerde kardesim o kdr ovunulen destan yazan asker polis ?
    Cevapla
  • nahit 9 yıl önce Şikayet Et
    Berkin elvan terörist idi chp de bunlarin şak şak cisi orgut uyelerinin görüşme ve ara buluculuk isdedigi kisilere bakar misiniz chp millet vekili sezgin tanri kulu umit kocasakal istanbul baro baskanibaro baskani abiligini yapiyorsa adliyeye silah sokmak cok zor olmustur her halde millet vekiliyle de gitmissen adliyeye imkansiz sokamazsin olay bittiginde bu saydigim kisiler veavukat larla en az elli kisi tutuklanmali ve yargilanmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! PKK'ya kötü haber
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor