Beyşehir'de trafikte tek yön uygulamasından vazgeçiliyor

Beyşehir trafiğinde yaklaşık bir aydır yürütülen tek yön uygulamasından vazgeçiliyor.

Beyşehir'de trafikte tek yön uygulamasından vazgeçiliyor
Beyşehir'de trafikte tek yön uygulamasından vazgeçiliyor
GİRİŞ 01.04.2015 10:20 GÜNCELLEME 01.04.2015 10:20

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ile makamında bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaftan bu konuda gelen yoğun tepkileri dile getirdi. Toplantıda, ilçe merkezindeki tek yön uygulamasını yeniden masaya yatırdı. Uzun süre yapılan istişare ve müzakerenin ardından alınan kararı Belediye Başkanı Murat Özaltun, makamında gazetecilere yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyurdu.

Beyşehir şehir merkezinde yaklaşık bir ay önce deneme amaçlı olarak başlattıkları tek yön uygulamasını vatandaşların istememesi halinde kaldırabileceklerini sürekli olarak söylediklerini hatırlatan Özaltun, "Bu konuda esnaflarımızdan ve sivil toplum örgütü temsilcilerimizden gelen yoğun istekler üzerine uygulamadan vazgeçme kararı aldık. En kısa zamanda uygulamayı ortadan kaldırıyoruz" dedi.

Sivil toplum örgütleri adına konuşan Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül ise Belediye Başkanı Murat Özaltun’a tek yön uygulaması konusunda gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür etti.

Gül, Belediye Başkanı Özaltun’un ifade ettiği kaldırım işgalleri konusunda kendilerinin de aynı fikir ve görüşte olduklarını dile getirerek, “Bu konuda biz her türlü yetkiyi başkanımıza verdik. Kaldırım işgallerini artık kesinlikle istemiyoruz" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek