TÜYAP Samsun İnşaat 2015 Fuarı

TÜYAP Fuarcılık tarafından 174 markanın katılımıyla düzenlenen fuar devam ediyor

TÜYAP Samsun İnşaat 2015 Fuarı
TÜYAP Samsun İnşaat 2015 Fuarı
GİRİŞ 03.04.2015 18:29 GÜNCELLEME 03.04.2015 18:29

TÜYAP Fuarcılık tarafından Samsun'da düzenlenen ve 174 markanın katıldığı Samsun İnşaat 2015 Fuarı sürüyor.

Samsun İnşaat 2015-Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Mimarlar Odası, Makine Mühendisleri Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası işbirliğinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Sektörün önde gelen üretici ve ithalatçı 174 markasının katılımıyla gerçekleştirilen fuar, sektörün bölgedeki ticari hacmini artıracak bir fuar olacağı belirtildi. Katılımcı ve ziyaretçiler ile ikili iş görüşmelerin yapıldığı fuarda, tadilat yenileme ve dekorasyon konularında da yeni firmalarla buluşma olanağına sahip olmanın yanında Samsun'daki nitelikli konut projelerini gayrimenkul özel bölümünde görücüye çıkıyor.

Fuarı ziyaret eden İran, Irak, Gürcistan, Makedonya, Bosna-Hersek, Hırvatistan alım heyetleriyle ikili iş görüşmeleri yapılarak birden çok markayla iş bağlantıları sağlandığı, aynı zamanda çevre illerden esnaf odaları, ticaret sanayi odaları ve sivil toplum kuruluşlarından ziyaretçilerin fuarda ağırlandığı bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı