Sivaslı gençlerden anlamlı hareket!

İstanbul ve Sivas'ı bir araya getiren gençler kıraç olan Sivas'ı ağaçlandırmak için 3458 çam ağacı dikti.

Sivaslı gençlerden anlamlı hareket!
Sivaslı gençlerden anlamlı hareket!
GİRİŞ 06.04.2015 06:30 GÜNCELLEME 06.04.2015 16:30

Sivas Vadi Federasyonu Gençlik Kolları, Sivas Suşehri İlçesi Karşıyaka Mahhalesi orman alanına gençlik adına 3458 çam dikti.

3458 Vadi Gençliği Ormanı Sivas Vadi Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Umut Varlı ve Yönetimi Karşıyaka bölgesindeki Orman Ve Su İşleri Bakanlığı'na ait alanda, 3458 Vadi Gençliği Ormanı adı verilerek çam ağacı dikti. Varlı yaptığı konuşmasında: "İstanbul 34 ve Sivas 58 birleştirerek 3458 Vadi Gençliği Ormanı adı verdik, Sivas Vadi Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimim bizlere bu imkanı sağlayan Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi'ye, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'e, Sivas Vadi Federasyon Başkanı Hüseyin Aydoğdu'ya ve yönetimine Suşehri AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Turgay Şimşek ve yönetimine, Orman Ve Su İşleri Bakanlığı Suşehri Orman İşletm Müdürlüğüne, Vadi Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı olarak yönetimimizce teşekkür ediyoruz." dedi. 

3458 Vadi Gençliği Ormanı adı verilerek çam ağacı dikimini gerçekleştiren Sivaslı gençler bu etkiliğin her yıl tektarlanacağını belirterek etkinliğe katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı