Askere doçka ile ateş açıldı

Uludere Beyaz Tepe Üs Bölgesi'ndeki güvenlik güçlerine Doçka ile ateş açıldı.

Askere doçka ile ateş açıldı
Askere doçka ile ateş açıldı
GİRİŞ 21.04.2015 18:26 GÜNCELLEME 21.04.2015 19:07
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Şırnak Uludere Gülyazı Beyaz Tepe Üs Bölgesi'nde konuşlu güvenlik güçlerine Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından Doçka Makineli Tüfeği ile saldırıda bulunuldu.  Güvenlk güçleri ateşe karşılık verdi.  Silahlı saldırıda ölen yada yaralanan olmadı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle; "Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından; Kara Kuvvetleri 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı (Gülyazı/Uludere/Şırnak) Beyaz Tepe Üs Bölgesi'nde konuşlu unsurlarımıza sınırımızın Irak tarafından Doçka Makineli Tüfeği ile ateş edilmek suretiyle silahlı saldırıda bulunulmuştur. Silahlı saldırıya Hudut Unsurlarımızca derhal ateşle karşılık verilmesini müteakip, terörist ateşleri kesilmiştir. Söz konusu silahlı saldırıda herhangi bir zayiat meydana gelmemiştir."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 23
  • isimail serin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bi yanlislikmi var bu bölgeler insansi hava araclariylan 24 saat taranmiyormu aslinda devamli gözetim altinda tutulmasi lazim gerekmiyormu hareketliligi aninda tesbit edilir aslinda.
    Cevapla
  • okan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar son çırpınışları. hdp ile aralarında anlaşamıyorlar. Terör biterse özellikle pkk yönetimi dışlanacak ve bu hiç istemedikleri birşey. arada kendilerini hatırlatmaları lazım.
    Cevapla
  • Yunus 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bir avuclar devlet isterse bölgeyi tek mermi sIkmadan bölgeyi iki veyá üc ay ablukaya alir.bunlar ac kalir teslim olurlar.bunlarin yeri biliniyor docka nerden saldirdi belli.devlet olarak silahin var ucagin var tankin var helikopterin var zor degil.bunlar bir avuc
    Cevapla
  • Yunus a 9 yıl önce Şikayet Et
    ben anlattığın masalı 1990 dan beri dinledim
    Cevapla
  • okan 9 yıl önce Şikayet Et
    kolay olsa bugüne kadar yapılırdı. Artı bunları değil bölge halkını aç bırakman lazım, gündüz köylü gece terorist olanlar da var. Bölgeyi ablukaya alsan aç da bırakamazsın sonucta oralarda da ekinler yetişiyor. 2-3 ay insanları aç bırakmak israile benzemek olur.Tek çözüm bölge halkı desteği çekmeli.
    Cevapla
  • müslim 9 yıl önce Şikayet Et
    şekil 1 a kimse inanmıyor. halkta inanmıyor. vesayet rejimi de anlamamıştı.
    Cevapla
  • okan 9 yıl önce Şikayet Et
    70 milyonda oranlarsan binde bir bile yapmaz buna inanmayanlar. ( 70 milyon / bin = 70 000 insan yapar ki bu isyan baya büyük demek olur.) Binde bir de konuşup sesini yükseltmekle haklı olduklarını düşünüyor sanırım.
    Cevapla
  • erendb 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın davutoğlu,, bizi SINIYOLAR????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...