Çanakkale de hayat durdu

Çanakkale Kara Savaşları’nın 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında dünya liderinin katılacağı programlar nedeniyle kentte hayat durdu

Çanakkale de hayat durdu
Çanakkale de hayat durdu
GİRİŞ 24.04.2015 13:06 GÜNCELLEME 24.04.2015 13:06

Çanakkale Kara Savaşları’nın 100. yılını anma etkinliklerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çok sayıda üst düzey yabancı konuğun katılacak olması nedeniyle kentte sıkı güvenlik önlemleri alındı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü, kentteki Atatürk, İnönü, Demircioğlu, 2. Demircioğlu, Kayserili Ahmet Paşa, Balıkesir, Piri Reis, Troya, Setboyu, Stadyum ve Şehit Gürol caddeleri, Mehmetçik ve Cumhuriyet bulvarları, Ziveriye Sokak ve bağlantılı sokakların trafiğe tamamen kapalı olacağını bildirdi. Güvenlik nedeniyle kent merkezindeki ana caddelere polis bariyerleri yerleştirildi.

DENİZ VE UÇAK SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Çanakkale’ye yurt içi ve yurt dışından çok sayıda konuğun gelmesi nedeniyle deniz seferleri de iptal edildi. Buna göre Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hatlarında bugün sefer yapılmayacak. Boğazı geçmek isteyenler, Kepez İskelesi’nden yapılacak seferlerle Eceabat’a gidecek. İsteyenler, alternatif olarak Lapseki-Gelibolu ve Çardak-Gelibolu hatlarını da kullanabilecek.

Havaalanında da yoğun bir trafik yaşandığı için tarifeli uçak seferleri iptal edildi. Borajet’in Çanakkale-İstanbul seferleri 26 Nisan’a kadar yapılmayacak.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı