Yürüme engelli genç kıza anlamlı bağış

Ahlat ilçesindeki Engellilerle El Ele Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyesi Selim Alçiçek, ilçenin Yoğurtyemez köyünde yaşayan 19 yaşındaki yürüme engelli Hatice Coşkun'a tekerlekli sandalye hediye etti.

Yürüme engelli genç kıza anlamlı bağış
Yürüme engelli genç kıza anlamlı bağış
GİRİŞ 05.05.2015 12:02 GÜNCELLEME 05.05.2015 12:02

Bir süre önce derneğin açılış programına katılan Coşkun'un tekerlekli sandalyesinin olmadığını fark eden dernek üyesi Alçiçek, dernek binasında engelli öğrenciye tekerlekli sandalye verdi.

Dernek Başkanı Neslihan Akdemir, dernek olarak çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirterek, derneğin açılışına katılan Coşkun'un tekerlekli sandalyesi olmadığını, mevcut akülü aracının ise bozuk olduğunu öğrendiklerini söyledi.

İki çocuğu olan derneğin üyesi Alçiçek'in, Coşkun'a tekerlekli sandalye hediye ettiğini bildiren Akdemir, "Bu bizi oldukça mutlu etti. Bugün dernekte bir araya gelerek Coşkun'a tekerlekli sandalyesini teslim ettik. Duyarlı davranışından dolayı Alçiçek'i kutluyorum. Elimizden geldiği kadar engellilerimize destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Coşkun ise tek hedefinin eğitimini devam ettirmek olduğunu ifade ederek, "Bu güzel davranışlarından dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tek amacım eğitimimi devam ettirmek. İlkokulu örgün eğitim alarak bitirdim. Ortaokul ve lise eğitimimi ise açık öğretimden tamamladım. Şimdi de üniversite sınavlarına hazırlanıyorum" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular